Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BRUKA

Ustavni sud ubici deteta daje hiljadu evra!

Autor: B. Jelovac | 11.10.2013 - 00:03:00h | Komentara: 33

Ustavni sud Srbije usvojio je žalbu Mališi Jevtoviću (39), osuđenom na 40 godina zatvora zbog silovanja surovog ubistva trogodišnje Katarine Janković, a koji se žalio da su ga zatvorski stražari u požarevačkoj "Zabeli" palicom pretukli u decembru 2011. godine.

Mališa Jevtović

Mališa Jevtović: Silovao dete do smrti, dobija 1.000 evra!

Jevtoviću je žalba usvojena i u delu u kojem se žalio da je pretrpeo torturu i prilikom pritvora u Okružnom zatvoru u Beogradu, te mu je oba slučaja dodeljena nadoknada od 1.000 evra, pošto je Ustavni sud utvrdio da mu je "povređeno pravo na fizički i psihički integritet”. Jevtović se pre podnošenja ove žalbe obratio zaštitniku građana Saši Jankoviću koji ga je obišao u zatvoru krajem 2011.

Da podsetimo, Jevtović je pravosnažno osuđen na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva trogodišnje Katarine Janković, a njena majka Ana Filipović (34) na 37 godina zbog pomaganja u ubistvu koje se dogodilo 17. jula 2005. u Beogradu.

Svirepo ubijena: Katarina Janković (3)

Svirepo ubijena: Katarina Janković (3)

On je nesrećnu Katarinu u Zvezdarskoj šumi silovao i tukao i zadao joj povrede od kojih je kasnije preminula, dok je devojčicina majka čuvala stražu, puštajući ga da ide sa njenom ćerkom sam u šumu i prikrivajući povrede koje je devojčici nanosio kao i druge tragove. Oni su dan kasnije devojčicu u modricama i besvesnom stanju dovezli u bolnicu i lekarima rekli da je pala sa kreveta.
 
Poslednji komentari
  • kiki Vreme: 11.10.2013 00:12h

    da li je ovo moguce ustavni sud je u stvari slika srbije danas ,dno dna jos ce ovog monstuma ubaciti kod mitrovica na farmu,sacuvaj boze...

  • jovan Vreme: 11.10.2013 00:13h

    Zatvorske čuvare treba kazniti, zato što tog manijaka nisu dotukli batinama.Ovako sramota je da država manijaku plaća 1000evra.

  • eliot Vreme: 11.10.2013 00:19h

    Pod hitno dati u javnost slike, imena i prezimena sudija ustavnog suda! DA se vidi da i od monstruma ima vecih monstruma!

  • Aleksandar Vreme: 11.10.2013 00:21h

    Ja nemam reci zaista. Ustavni sud ima preko 3000 predmeta koji cekaju na odluku i koji su bitni za buducnost ove drzave , a oni se bave sa ovom gnjidom. Strasno, ti koji su ga tukli dao bog da im se ruke pozlate. Trazim da se vrati smrtna kazna za ovakve slucajeve......kada su zrtve deca.........Boze neka gore u paklu dok se sveta .........

  • ne verujem Vreme: 11.10.2013 00:41h

    strašno,ko tim sudijama daje pravo da žive uopšte-i mi njih plaćamo,ma da se to sve desi njihovoj deci i tako im se vrati

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP