Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DVADESETJEDNOGODIŠNJAK POKUŠAO DA SILUJE DEČAKA!

UŽAS KOD ŽITORAĐE: „Sad ću da te silujem, ako ti nećeš ubiću te“

Autor: Blic | 10.06.2014 - 14:49:00h | Komentara: 3

Više javno tužilaštvo u Prokuplju podiglo je optužnicu protiv Tomice U. (21) iz sela Samarinovac u opštini Žitorađa, kome se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela silovanje u pokušaju.

dd

Sumnja se da je Tomica U. krajem aprila ove godine, u večernjim satima na seoskom putu Voljčinac – Samarinovac, pokušao uz upotrebu sile da obljubi maloletnog N. S. iz sela Samarinovac.
- Tomica je preprečio biciklom put maloletnom N. S., i kada se on zaustavio uhvatio ga je za ruku, izvadio nož iz unutrašnjeg džepa, pokazao uplašenom dečaku i rekao „sad ću da te silujem, ako ti nećeš ubiću te“. Zatim ga je gurnuo u rupu koja je bila pored puta a onda i on skočio za njim. Oborio ga je na kolena i naredio mu da skine donji deo trenerke, svukao svoje pantalone do kolena i prišao mu s leđa s namerom da izvrši izjednačen čin sa obljubom, pederastiju – kaže za Blic izvor iz Tužilaštva.
Izbezumljeni dečak se sve vreme branio i pokušao da se otrgne od napadača, što mu je u jednom trenutku i uspelo. Otrčao je do kuće i sve ispričao ocu, koji je slučaj prijavio policiji u Žitorađi.
Tomica je odmah zatim uhapšen, a nakon isteka pritvora od 30, pritvor mu je produžen za još 30 dana.
Kako se saznaje, Tomica u izjavi datoj Tužilaštvu nije negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret, ali se branio time da je samo hteo da zaplaši maloletnog N. S., jer ga je opsovao dok su vozili bicikle uporedo seoskim putem.
Urađeno je i neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog Tomice U. u kome se nedvosmisleno tvrdi da u vreme izvršenja krivičnog dela nije bio pod dejstvom alkohola, da je mogao da upravlja svojim postupcima i da je bio potpuno uračunljiv.
Tomica U. je od ranije poznat policiji i više puta osuđivan za razna krivična dela, a zbog nasilja u porodici kaznu je izdržavao i u KPD u Kruševcu. Za krivično delo koje mu se stavlja na teret, propisana kazna je od 5 do 15 godina zatvora.
Poslednji komentari
  • prc Vreme: 10.06.2014 16:04h

    dajte 150godina ne 5niti 15 vec 150!

  • kalča007 Vreme: 10.06.2014 18:00h

    Eto ga naš zakon od 5-15,od 3-10,ne gospodo nego od 14-15 ili od 24-25 god u zavisnosti od prekršaja.Inače dotičnog poznaju svi u tom kraju,retko ko da kaže o njemu lepu reč.Tako da 15 god i to je malo.

  • Vladimir Vreme: 11.06.2014 01:31h

    500 godina 500

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP