Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MINISTAR POLICIJE APELUJE

Uzdržite se od prangijanja i ne vozite pijani!

Autor: Fonet | 29.12.2014 - 12:28:00h | Komentara: 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović apelova je danas na građane, prilikom obilaska Policijske stanice u Rakovici, da se uzdrže od vožnje pod dejstvom alkohola i korišćenja vatrenog oružja u novogodišnjoj noći.

pokrivalice

Ilustracija | Foto: Andrej Isaković

On je poručio da će policija raditi pojačanim intezitetom i da je praznici neće ulenjiti i učiniti inertnom.
Stefanović je istakao da novootvorene prostorije u Policijskoj stanici Rakovica predstavljaju dobar primer saradnje policije, lokalane samouprave i policijskih sindikata.
- Neuporedivo važnije od novih prostorije je činjenica da je došlo do pada stope kriminaliteta na teritoriji opštine Rakovica, da su građani zadovoljni radom policije i svesni požrtvovanosti zaposlenih, kao i angažovanjem na terenu - rekao je Stefanović, navodi se u saopštenju MUP.
U cilju osiguranja bezbednosti građana i brzog i efikasnog ostvarivanja njihovih zakonskih prava, policija će, kako je najavio Stefanović, u narednom periodu biti stalno prisutna u svakom naselju i to ne samo kroz patrolnu delatnost.
- Svojim prisustvom danas u Policijskoj stanici Rakovica hoću da podržim ozbiljnost rada zaposlenih, jer samo na ovaj način možemo ostvariti rezulate i osigurati bezbednost građana, što je naš cilj - rekao je Stefanović.
Ministar je poručio da će tokom novogodišnjih praznika policija raditi pojačanim intezitetom, patrolirajući gradom kao i svakog drugog dana i ukazao da će svi oni koji budu kršili zakon biti sankcionisani.
- Kontrolisaćemo bezbednost saobraćaja, alkoholisanost vozača i koristim i ovu priliku da još jednom naglasim vozačima da ne sedaju za volan ukoliko su pili - rekao je Stefanović.
Ministar je upozorio ljude koji imaju vatreno oružje da ga tokom novogodišnje noći ne koriste, jer time mogu izazvati nesagledive posledice po živote i imovinu drugih ljudi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP