Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PROVERA DOSIJEA

Valensija: Ranjeni državljani Srbije biće privedeni!

Autor: Novosti | 01.12.2014 - 14:08:00h | Komentara: 0

Tri srpska državljanina koji su ranjeni u Valensiji, nalaze se u bolnici i čim se oporave biće privedeni.

pokrivalice

Tri srpska državljanina koji su ranjeni u Valensiji, nalaze se u bolnici i čim se oporave biće privedeni, javljaju španski mediji, pozivajući se na policijske izvore.
Trojica Srba, koji imaju 34, 38 i 46 godina, ranjeni su u pucnjavi u subotu usred dana, oko 13 sati, u jednoj od najprometnijih delova tog španskog grada.
Oblast u kojoj se dogodila pucnjava je blokirana, a policija traga za napadačima koji su, kako se pretpostavlja, ispalili između šest i devet metaka.
U toku je istraga o motivima, mada policija pretpostavlja da se radi o poravnavanju računa među istočnim kriminalnim bandama.
Očevici su za španske medije ispričali da su posle pucnjave videli dve grupe muškaraca kako trče iz jedne garaže u različitim pravcima. Ranjeni Srbi su se odmah sami odvezli u bolnicu, neki od njih taksijem.
Policija vadi metke koji su završili na fasadi obližnje zgrade i traga za nekim objektom koji su bacili u neku od bašti.
Španski mediji navode svedočenja očevidaca koji kažu da je ispaljeno između šest i deset metaka.
Prolaznici su ispričali da je jedan muškarac sa pištoljem u ruci trčao za trojicom muškaraca. Međutim policija nije mogla da potvrdi da li je došlo do razmene vatre zato što je balistička istraga još u toku.
"Ličilo je na film. Prvo sam pomislio da neko baca petarde, ali kada sam video kako se rampi od garaže približavaju ta dva korpulentna muškarca i još jednog koji ide za njima shvatio sam da se dešava nešto loše", priča portir obližnje zgrade Migel.
Jedan od njih je ranjen u kolena, drugi u obe ruke, a treći u rame. Oni nisu životno ugroženi i čeka se njihov oporavak da bi mogli da rasvetle svoje učešće u pucnjavi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP