Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VESNA PROROČICA OTKRILA OSKRNAVLJENE GROBOVE U PEĆINCIMA

Vandali mrtvima „iskopali“ oči!

Autor: DANICA ĆURUVIJA | 29.06.2014 - 15:00:00h | Komentara: 2

Nepoznati vandali oskrnavili su groblje u Pećincima, a na nekim spomenicima su čak pokojnicima, sa fotografija izvadili i oči! Počinioci se ni tu nisu zaustavili, već su uništili i fotografije žena koje su sebi za života podigle spomenike. Slučaj je prijavljen policiji, što nam je potvrdila i Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Proročica iz Sarajeva koja ima kuću u ovom sremskom mestu.

Vesna Proroćica

 

"Ja sam vizionar i znam da je to uradila jedna muška osoba,
ali moje vizije nisu validne,
pa očekujem da policija radi
svoj posao",
Vesna Proročica

- I mojoj pokojnoj baki Ljubici Radomirović su oskrnavili sliku na spomeniku, tako što su razbili deo spomenika na kojem joj nos. Takođe su razbijene još dve slike živih žena iz moje bivše ulice. Ogorčena sam na što je oskrnavljen grob moje pokojne bake, koja je bila jedna moralna i poštena žena. Moja majka Mira je slučaj prijavila policiji i očekujem da se uhvati počinioce - izjavila je za „Alo!“ Vesna Proročica, koja je poznata po svojim vidovnjačkim sposobnostima.

Vesna Proroćica

  • Vesna Proroćica | Foto:
  • Vesna Proroćica | Foto:
  • Vesna Proroćica | Foto:

Vesna Proroćica

Vesna kaže da je slučaj otkrila pre desetak dana, kada je došla iz Grčke, i otišla da poseti grobove svojih najbližih.

- Stalno govorimo o tome kako nam drugi skrnave grobove, a evo, vidite, šta se dešava u ovom mirnom sremskom mestu. Ovo je strašno! Nepisano je pravilo i verovanje da ako neko oskrnavi nečiji grob da će mu sedam kolena, ni krivo ni dužno, ispaštati zbog toga. Ja sam vizionar i znam da je to uradila jedna muška osoba, ali moje vizije nisu validne, pa očekujem da policija radi svoj posao. Znam sigurno da je to namerno urađeno i da to nisu uradila deca - rekla za naš list Vesna Proročica.

Vandali su do neprepoznatljivosti razbili i deo spomenika na kojem je slika Milojke Mijailović (75), koja živi u Proleterskoj ulici 11 u Pećincima. Zanimljivo je da nisu dirali fotografiju njenog pokojnog supruga, karatiste Dragana Petkovića.

- To je strašno. Ne znam ko bi to mogao da učini. Evo plačem svaki dan - žali se Milojka Mijailović.

Kako „Alo!“ saznaje, na lokalnom groblju se okupljaju narkomani, a nađeni su i špricevi, pa istraga ide i u tom pravcu.

I živi na meti!
Vandali nisu štedeli ni grob pokojne Olgice Stanković, ali ni njene snahe Tatjane Jovanović (60), koja je sebi za života podigla spomenik. Počinioci nisu ni takli sliku Olgičinog pokojnog supruga, ali su zato pokojnici na slici iskopali i išarali oči! Isto su uradili i Tatjani Jovanović, koja ne može da se oporavi od šoka.


- Ne znam ko bi to mogao da učini, ali ja više ne mogu da stavim sebi drugu sliku, niti mojoj pokojnoj svekrvi Olgici. Išla sam i kod predsednika opštine, ali mi ništa nisu obećali, a ja para nemam - ogorčeno nam je rekla Tatjana Jovanović.

Poslednji komentari
  • boki Vreme: 30.06.2014 08:34h

    dal ova prorocica nebi trebala malo da ode do policije na neki informativni razgovor.cudo nije predvidela dacje onoj gospodji nestati iz banke,sefa 57000 evra al ovoje bas prorekla

  • joca Vreme: 22.07.2014 03:30h

    Poznatija kao Vesna Versace, bila je redovni gost u Kleopatrinim emisijama na Pinku devedesetih. Tada se predstavljala kao vojvodjanska prorocica, a kako su vidovnjacima zabranili licne TV emisije u Srbiji, presla je u Bosnu i sad je sarajevska prorocica... e Vesna, Vesna!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP