Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U OBREŽU

VARVARI IZ VARVARINA: Maloletnicu dva puta silovali iste večeri!

Autor: S. Milenković | 10.09.2014 - 14:53:00h | Komentara: 4

Istražni sudija Višeg suda u Kruševcu odredio je pritvor do tri meseca Bojanu P. (21) iz Bačine i Daliboru D. (20) iz Izbenice, dok je maloletnom V. M. (16) iz Bačine određen pritvor od mesec dana zbog sumnje da su u subotu, 6. septembra, u selu Obrež silovali 16-godišnju devojku!

Silovanje

Trojica siledžija silovali 16-godišnju devojku!

Dalibor D. (20) silovao 16-godišnjakinju na žurki.
Kada se požalila dvojici drugova, umesto da joj
pomognu i pozovu policiju, oni su je odvezli u
napuštenu kuću i celu noć se iživljavali nad njom

Trojica okrivljenih i devojka, koja sa ocem živi u Vojvodini, bili su u petak uveče gosti u kafani u Obrežu na proslavi punoletstva. Najpre ju je na prevaru Dalibor odveo u polje i silovao, a potom je vratio u kafanu. Kada se devojka požalila Bojanu i V. M., umesto da joj pomognu i pozovu policiju, rešili su da je i oni napastvuju!


- Oko ponoći, njen prijatelj je zamolio Dalibora D. da ga odveze kući, pa je pozvao i devojku da im pravi društvo. U povratku, Dalibor D. je, praveći se da se izgubio, odvezao u polje i silovao, a nakon toga je vratio u kafanu - priča izvor „Alo!“ blizak istrazi.

"U kafani se požalila Bojanu P. (21) i V. M. (16) da je silovana, a oni su joj kazali: ‘Kada si dala njemu, daćeš i nama!", izvor „Alo!“

- U kafani se požalila Bojanu P. i V. M. da je silovana, a oni su joj kazali: „Kada si dala njemu, daćeš i nama“. Na silu su je ubacili u automobil, odvezli u napuštenu kuću, silovali i tukli - dodaje naš sagovornik!


Devojka je, inače, u Varvarin došla kod majke, pošto su joj roditelji razvedeni, a nakon žurke je trebalo da prespava kod prijateljice iz Obreža. Zabrinuta drugarica zvala ju je na mobilni telefon dok su nju tukli i silovali, ali je žrtva, plašeći da je ne ubiju, rekla da ne može da se snađe po selu i da zato još nije došla.


- Silovatelji su se iživljavali nad devojkom sve do ranih jutarnjih sati, a onda su je ostavili u centru sela i otišli - kaže za „Alo!“ izvor blizka istrazi.
Uplašena devojka se prvo poverila prijateljici, a zatim i majci, koje su je odvele u dom zdravlja, a potom u policiju. Silovatelji su uhapšeni u ponedeljak, a maloletni V. M. je uhvaćen u Rekovcu, gde pohađa srednju školu.

 

Poslednji komentari
  • Varvarinac Vreme: 10.09.2014 18:24h

    Mislim da dugujete IZVINJENJE stanovnicima Varvarina s obzirom da ste napisali naslov Varvari iz Varvarina a niko nije iz Varvarina sto se ovog slucaja tice.

  • Boban Vreme: 10.09.2014 19:46h

    Zao mi je sto nema smrte kazne!!! Nekad se zamislim koliko je pogresno sto su ukinuli smrtnu kaznu...

  • Mika Vreme: 11.09.2014 07:33h

    Bolesnici!

  • Nemanja Vreme: 01.06.2015 19:51h

    Molim vas objasnite mi meni,sta je sa laznim prijavama za silovanje? po vasem razmisljanju,ljude samo treba zatvarati i osudjivati na 30,40,dozivotne robije.. ako se zakon promeni i ostecena da samo jednu izjavu sudija i advokati nece moci da je uhvate u lazi.. i moje pitanje proizilazi iz toga sta sa devojkama koje prijavljuju lazna silovanja?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP