Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI ISTRAGE O SERIJSKOM SILOVATELJU

Vaterpolista pretio ubistvom žrtvi!

Autor: J. Paunović | 16.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Ubiću te ukoliko kažeš da si nešto imala sa mnom i prijaviš me policiji. Naći ću te gde god bila...“, ovim rečima se, navodno, drugoj svojoj žrtvi posle silovanja obratio Miljan Čolović (33), bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana. Nesrećna žena je silovanje prijavila policiji tek nakon nekoliko dana, kada je skupila snage i shvatila da će time pomoći drugim ženama.

Žrtve silovao u Banjičkoj šumi: Miljan Čolović (33)

Žrtve silovao u Banjičkoj šumi: Miljan Čolović (33) | Foto: Miloš Perić

Čolović na posmatranju

Uhapšeni vaterpolista Miljan Čolović (33) narednih dana biće podvrgnut psihijatrijskom veštačenju.
- Pretpostavlja se da ima još oštećenih devojaka i verovatno će se javiti tek kada se u medijima pojavi slika osumnjičenog za silovanje - kaže naš izvor iz samog vrha srpske policije.

- Njen opis i priča bile su dovoljni da shvatimo o kome je reč, kao i da primetimo da ona nije jedina žrtva jer je po istom modelu napao i ženu u Banjičkoj šumi. U prvi mah bila je preplašena i strahovala je za život, jer joj je on rekao da će biti ubijena ukoliko nekome kaže nešto.

Međutim, uspeli smo da je uverimo u suprotno i podstaknemo da o svemu govori. Ispričala je da ga je upoznala - kaže za „Alo!“ naš sagovornik iz policije.


Prema našim informacijama, žrtva je svog napasnika prepoznala kada je videla snimek sa kamere i rekla da je u potpunosti sigurna da je to on. U prilog njene priče ide i informacija da je policija od nje i još jedne žrtve uzela DNK-a i potvrdila da se radi o istom čoveku. Ona je u policiji ispričala da je silovatelja upoznala sasvim slučajno, kada je došla da mu pospremi stan u Novom Beogrdu, u naselju Belvil. Već posle nekoliko minuta ju je napao i silovao.

 
Čolović tvrdi da „čistačicu“ nije silovao, već da je ona sama pristala na odnos. Tvrdio je da je seks trajao svega nekoliko sekundi i da ju je za to sve i dobro platio, čak 1.500 dinara. Rekao je da ju je posle odnosa pustio da ide kući, iako nije usisala stan.

„Tražio sam čistačicu koja može i malo da se poigra sa mnom nakon sređivanja stana. Platio sam je i preplatio, ali nije na kraju sredila stan“, pravdao se u policiji bivši vaterpolista.

„Vrištale su od zadovoljstva“


Nekada je bio velika nada sporta, a sada je uhapšen nakon što je policija preko DNK analize, uzete sa žrtava, potvrdila da je napao najmanje dve Beograđanke. Jedna devojka prijavila je silovanje i bila u šoku dok je davala izjavu, a unutrašnje povrede jasno su ukazivale na silovanje.
Međutim, bivši sportista tvrdi da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi. On je izjavio i da je devojka koja je napadnuta u Banjičkoj šumi sama njemu prišla i da je delovala zadovoljno, a ne da je vrištala od muke. Miljan je pao kada je 25. decembra napao i silovao čistačicu, sa kojom je „želeo samo da se poigra“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP