Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POŽAR U POŽAREVCU

Vatra progutala stan u tržnom centru! (FOTO)

Autor: G. V. | 30.07.2014 - 18:25:00h | Komentara: 0

U utorak kasno uveče, u tržnom centru u blizini železničke stanice u Požarevcu, izbio je požar koji je u potpunosti uništio stan u prizemlju. U trenutku požara, u stanu se nalazio podstanar Nebojša M. (54), zajedno sa svojom suprugom. Njih dvoje prošli su bez povreda, jer su na vreme pobegli napolje, samo su se nagutali dima, ali su izgoreli zidovi stana i kompletan nameštaj.

Vatrogasci ispred izgorelog stana

Vatrogasci ispred izgorelog stana | Foto: G. V.

 Pretpostavlja se da je uzrok požara otvoreni plamen koji je, prema priči komšija, izazvao sam Nebojša, kome to nije prvi put. Požar su prve primetile komšije, koji stanuju u neposrednoj blizini izgorelog stana, koje su pozvale vatrogasce. - Dotrčali smo da vidimo šta se dešava i ispred stana videli komšiju Nebojšu u vešu, u vidno pijanom stanju. On je, mrmljajući sebi nešto u bradu, pokušavao da uđe u stan kog je već zahvatio veliki plamen. U poslednjem trenutku smo ga sprečili u tome, pa smo pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć, koji su u rekordnom roku došli na lice mesta. Nažalost, vatrogasci su mogli samo da ugase vatru u stanu koji je u potpunosti izgoreo – pričaju komšije. Nebojša je policiji rekao kako sumnja da mu je požar neko podmetnuo, jer je u istom stanu dve nedelje ranije izbio požar pod sumnjivim okolnostima. Međutim, komšije tvrde da je oba požara on sam izazvao, jer se svakodnevno opija i nerazumno ponaša. Ipak, tačan uzrok požara biće poznat nakon obavljenog veštačenja. Kako smo nezvanično saznali, izgoreli stan vlasništvo je jedne Požarevljanke, ali ga ona nije osigurala, pa će odštetu morati da traži od svog podstanara, preko suda. 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP