Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PIJANI PROLAZNIK NAPAO PROFESORA U KRAGUJEVCU

Verkov zamenik pretučen ispred Gimnazije

Autor: B. N. | 20.04.2015 - 21:07:00h | Komentara: 1

Saša Milenić, doskorašnji predsednik Skupštine grada Kragujevca iz redova stranke „Zajedno sa Šumadiju“, pretučen je večeras na trgu ispred Prve Kragujevačke gimnazije, saznaje Alo!

Saša Milenić

Saša Milenić | Foto: Biljana Nenković

Prema nezvaničnim informacijama na njega je nasrnuo poznanik, koji je najverovatnije bio pod uticajem alkohola.

Milenića je oblivenog krvlju u Urgentni centar prevezla hitna pomoć gde lekari trenutno utvrđuju stepen povreda. Incident se dogodio oko 19 sati i 30 minuta posle nastavničkog veća koje je održano u Gimnaziji u koju se Milenić vratio da predaje posle političke funkcije u Skupštini grada.

- Taj čovek je iz čista mira prišao dok je Milenić ispred gimnazije stajao sa kolegama i pričao. Udarao ga je po glavi, ali niko još ne zna iz kog razloga ga je napao. Krv je počela da lipti. Pozvali smo hitnu pomoć, kaže jedna od očevidaca ovog napada.

Milenić je do prošlog oktobra bio predsednik Skupštine grada, a posle dolaska na vlast SNS u Kragujevcu ostao je politički aktivan u opoziciji.
Predsednik je Inicijativnog odbora stranke Zajedno za Šumadiju koju predvodi bivši gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović. U toj stranci nam je rečeno da „ ne veruju da je napad motivisan političkim razlozima“, ali im je čudno da profesora neko napadne iz čista mira.

Stefanović naložio hitnu istragu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je večeras da se što hitnije ispitaju sve okolnosti napada na funkcionera stranke Zajedno za Šumadiju i profesora Sašu Milenića, saopštio je MUP.


Prema rečima ministra Stefanovića, ovo će biti jedan od prioriteta u radu kragujevačke policije, kako bi se što pre rasvetlile sve činjenice u vezi sa ovim događajem.

Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 20.04.2015 22:49h

    Osuđujem fizički napad na dotičnog gospodina. Zanima me, međutim, nešto drugo:kako je Saša Milenić, posle sigurno više od DESET godina boravka u gradskoj vlasti,dobio opet svoje mesto u Gimnaziji? Ko je ostao bez časova filozofije da bi se on zaposlio?Kako je direktorka smela da zaposli novog profesora i da li je bilo tehnoloških viškova iz filozofije? A toliko je jadnih mladih ljudi sa fakultetom, položenim masterom, na drugoj ili trećoj godini doktorskih studija, a ne mogu ni da privire u bilo koju školu! Da ne pominjem Prvu gimnaziju! Zato mladi i beže iz ove korumpirane države! I treba!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP