Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLAĐAN ANDREJIĆ, STRIC NESTALOG DEČAKA IZ MAJILOVCA:

Verujem da je mali Đorđe živ!

Autor: E. Sadiku | 17.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

„Tvrdnje moje snaje i moje ćerke da imamo veze sa nestankom njenog sina nisu tačne! Verujemo da je on otet ili prodat, mada ne isključujemo mogućnost i da je ubijen.

Marina  Andrejić

Marina Andrejić

Na osnovu iskaza meštana okolnih sela, koji tvrde da su na dan njegovog nestanka čuli zapomaganje: ‚Ne daj me, majko, ne daj me!‘, a potom videli beli kombi kako se velikom brzinom udaljava, verujemo da je mali Đorđe živ“, rekao je juče za „Alo!“ Slađan Andrejić, stric Đorđa Andrejića (13), za čiju je smrt bila optuživana majka dečaka Marina Andrejić (44) iz sela Majilovac kod Velikog Gradišta.
Slađan sumnja da lobanja koja je pronađena u ataru sela pripada njegovom bratancu.


- Lobanja je nađena 200 metara dalje od humke, za koju je Marina na saslušanju u policiji rekla da je u nju zakopala svog sina. Ona je tada rekla da je ubila sina motikom i da ga je zatrpala u bagremoj šumici. Na osnovu tih podataka, našli smo tu humku. Međutim, bila je prazna kada je krajem jula 2010. policija otkopavala. Četiri meseca kasnije, samo 200 metara dalje, pronađena je totalno ogoljena ljudska lobanja, za koju tvrde da pripada Đorđu. Međutim, sumnjam da ona pripada mom bratancu i voleo bih da mi omoguće da uradim novu analizu DNK, ali to mi ne dozvoljavaju - kaže Slađan.

Nestao  jula 2010: Đorđe  Andrejić

Nestao jula 2010: Đorđe Andrejić | Foto: RAS


Stric malog Đorđa navodi da ima svedoke koji su čuli kako na njegovog bratanca na dan nestanka viče nepoznati muškarac.

- Javila mi se osoba koja tvrdi da je videla Marinu i Đorđa na nekom lokalnom putu kako šetaju, što su potvrdili i tragovi na licu mesta. Međutim, policija iskaz te osobe nije uzela u obzir jer je, navodno, labilna ličnost. Takođe, postoje izjave više žena iz susednog sela, koje su ispričale da su čule kako neki muškarac viče na dete: „Mali, ti ne možeš da izađeš ovde“, nakon toga i zvuk zatvaranja vrata vozila.
Kada su pogledale, videle su beli kombi kako se udaljava velikom brzinom. To se podudara i sa izjavom komšije, koji je čuo zapomaganje deteta i takođe video beli kombi. Zanimljiva je i Marinina izjava da će živeti kod prijatelja sa kojim je pre više godina bila u ljubavnoj vezi. Sama ta izjava budi sumnju da je vodila dvostruki život. Ona je veliki manipulator i može žednog da prevede preko vode - priča Andrejić.

On negira i da njegova supruga klela Marinu da rodi dete bez noge i ruke i napominje da su svakodnevno nosili deci mleko i davali hranu.
- Nisu tačne njene tvrdnje da ju je tukao moj pokojni brat Dejan. Ona je njega vrtela oko malog prsta i on je znao da stoji u stavu mirno kada bi ga ona pozvala. Nije tačno ni da smo obrlatili njenu ćerku Anđelu (15), već su socijalni radnici nju dodelili našoj majci.
Samo ću postaviti pitanje - kakva je to majka koja tuži rođeno dete zarad neke imovine? Moji roditelji su bili protiv braka mog brata Dejana i Marine, ali bez obzira na sve su ih pomagali. Marina je došla bez ičega u našu kuću i moj brat i roditelji su joj omogućili da ima sve, kuću, lokale, stoku... Međutim, ona nije želela da čuva krave, već je volela da dobije gotov novac - priča Marinin dever i apeluje na istražne organe da još jednom preispitaju slučaj nestanka njegovog bratanca.

Potraga nije  dala rezultate

Potraga nije dala rezultate | Foto: Svetislav Mirković

Policija: Slučaj još nije završen

Policija u Požarevcu nije želela da komentariše optužbe Marine Andrejić da je ubistvo sina priznala zbog policijske torture jer taj slučaj za njih još nije zatvoren.
- Slučaj Marine Andrejić i Đorđa za policiju nije završen i mi, po nalogu tužilaštva, i dalje radimo na prikupljanju dokaza - rečeno nam je tim povodom u Policijskoj upravi Požarevac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP