Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POZNATI GLUMAC OPET OSLOBOĐEN ZA OMETANJE POLICAJCA

Viktor Savić se izvukao za psovke

Autor: A. Dimitrovska | 12.11.2013 - 07:41:00h | Komentara: 2

Glumac Viktor Savić (30) ponovo je oslobođen optužbi da je psovao i ometao policajca jer je nameravao da “paukom” odnese njegov automobil koji je bio parkiran na pešačkom prelazu u ulici Nikolaja Gogolja u Beogradu, saznaje „Alo!“. Prvi osnovni sud je još jednom utvrdio da u Savićevom ponašanju nema elemenata krivičnog dela.

Teretio se da je psovao policajce: Viktor Savić

Teretio se da je psovao policajce: Viktor Savić | Foto: Rajko Ristić

Incident se dogodio 15. maja 2010. godine, a prema optužnici, propratila ga je masa psovki koje je Savić, zajedno sa prijateljima Nikolom Tasićem i Čedomirom Mitićem, uputio policajcu govoreći mu: „Majmunčino, govno smrdljivo, je*aćemo ti mamu smrdljivu pandursku! Kuću ćemo da ti zapalimo, se*emo se u policiju, je*o te onaj ko ti je dao uniformu…”. Posle toga je Savić seo u automobil, a potom, istom policajcu dobacio: „Puši ku*ac“, pokazujući mu srednji prst. Savić je sredinom marta u Prvom osnovnom sudu oslobođen krivice uz obrazloženje da uvrede koje je tom prilikom, prema optužnici, uputio policajcu i radnicima „Parking servisa“, po zakonu ne spadaju u krivično delo ometanja službenog lica.


Međutim, Apelacioni sud u Beogradu je u junu ukinuo presudu i naložio novo suđenje.

„Sud je opet doneo oslobađajuću presudu za sve optužene jer nema dokaza da su izvršili krivično delo. Ovo je nepravosnažna presuda o kojoj će odlučivati Apelacioni sud u Beogradu“, potvrdio je za „Alo!“, Savićev branilac Momčilo Bulatović.

Inače, Saviću ovo nije prvi sukob sa zakonom. Glumac je pre osam godina uhapšen jer je kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe. Kažnjen je novčano, a nedavno je tim povodom izjavio „da su taj slučaj i droga njegova ružna prošlost“.
Poslednji komentari
  • Gaga Vreme: 12.11.2013 08:40h

    Predlažem da se ovaj čovek pod hitno priključi Sergeju Trifunoviću u humanitarnom radu a pre toga da mu se MUP javno izvine što je maltretirao čoveka sa ovim prijavama.athehde2nd

  • vlada Vreme: 12.11.2013 10:29h

    Ne znam da li bi isto bio kaznjen i neko od nas obicnih. Stvarno je sramota kako se sud odnosi prema strankama razlicitog socijalnog statusa. Dajte ime sudije da makar znamo ko je obozavalac lika i dela doticnog gospodina glumca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP