Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESVAKIDAŠNJI PODVIG BEOGRAĐANKE ANE PAVLOVIĆ (36)

Vila spasla očajnu ženu!

Autor: J. Jokanović | 27.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Da dobre vile zaista postoje, početkom oktobra uverila se i nepoznata žena iz Beograda koja je te večeri pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa Starog savskog mosta. Njena vila zove se Ana Pavlović (36) i te noći je na sebi zaista imala kostim vile, koju je igrala sa svojim putujućim pozorištem. Svojom toplom rečju, Ana je uspela da nepoznatu ženu odgovori od namere, ali nije uspela da sazna njeno ime. Od tada bezuspešno pokušava da je nađe.

„Nije mi rekla svoje  ime. Verujem da joj je  teško, ali bih volela  samo da mi se javi  da znam da je dobro“,  kaže Ana Pavlovi

„Nije mi rekla svoje ime. Verujem da joj je teško, ali bih volela samo da mi se javi da znam da je dobro“, kaže Ana Pavlović | Foto: Aleksandar Stanković

- Ugledala sam je u trenutku kada je jednu nogu već prebacila preko ograde. Razmišljala sam šta da uradim, da li da pozovem policiju ili sama nešto učinim. Nije bilo vremena. Zaustavila sam auto i počela da trčim ka njoj. Ona uplakana, drhti ležeći na ogradi. Milimetri je dele od sunovrata u ledenu vodu. Pritrčala sam i uhvatila je čvrsto oko struka, da ne odletimo zajedno. Grčevito se otimala. Plakala je, molila je da je pustim jer nema za šta da živi, da joj ništa više nije važno. Govorila je da nema izlaza i da je to jedino rešenje jer je „on“ otišao. Ostavio nju i dete - započinje svoju priču hrabra Ana dok prilazimo mestu na kojem je pre mesec dana spasla jedan ljudski život.

Kao dobra vila: Ana

Kao dobra vila: Ana


- U trenutku mi je proletela slika njenog sina koji je čeka, kome je sada sve, i otac i majka. Nisam mogla to da dozvolim - nastavlja u dahu ova heroina, kojoj bi na spasavanju mogli da pozavide i obučeni pripadnici pregovaračkog tima.
- Ponavljala sam joj da postoji neko kome je stalo, da je meni stalo i da sam zbog nje tri puta prelazila most, iako ga se plašim. Da je umirim i pružim utehu. Spustila sam je nekako. Nisam želela da je pustim, plašila sam se. Dok nije došla policija i odvela je. Naslonila je dlan na prozor automobila i ja svoj sa druge strane.
Govorila sam joj da će sve biti u redu. Misli mi i dalje lete ka njoj, ženi koja je ranjena, slomljena duša, majci koja ima sina kao što je moj. Možda je njegov vršnjak ili koju godinu mlađi. Ne znam, nije mi rekla. Nije mi rekla ni svoje ime. Verujem da joj je teško, ali bih volela samo da mi se javi da znam da je dobro i da joj na neki način vratim veru u ljude - završava Ana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP