Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN

Vitlao pištoljem, pa ubio komšiju!

Autor: S. Božinović | 05.10.2014 - 07:10:00h | Komentara: 0

Saša Mikulović (32) iz negotinskog sela Plavna preminuo je kada ga je njegov komšija Velja Mladenović (23) tokom veselja u kafani slučajno pogodio hicem iz pištolja u stomak! Tragedija se dogodila juče, sat posle ponoći, naočigled mnogobrojnih gostiju u kafani “Crveni jasen”’ u obližnjem selu Štubik.

Kafana „Crveni  jasen” u kojoj se  desilo ubistvo

Kafana „Crveni jasen” u kojoj se desilo ubistvo

Velja je nekoliko sati pre tragedije doputovao iz Nemačke, gde je bio na privremenom radu. On je sa Sašom i još nekoliko momaka otišao da počasti prijatelje i da zajedno proslave njegov povratak iz inostranstva.


- Još ne mogu da verujem, sve je bilo kao na filmu. U kafani je bila živa muzika, a ovo društvo je bilo prilično zagrejano alkoholom. Pevačica je pevala, društvo se veselilo, a onda je Velja u jednom momentu izvadio pištolj i počeo da vitla njime, veseleći se na taj način. Pevačica je pokušavala da ga ubedi da skloni oružje, ali se on uneo u veselje - kaže jedan očevidac koji ne želi da mu se pominje ime.

I vlasnik kafane se uplašio, pa je rekao da će bend odsvirati još jednu pesmu, a nakon toga će zatvoriti kafanu. Baš u momentu kada je završio rečenicu, odjeknuo je pucanj.

Saša Mikulović

Saša Mikulović

- Video sam Sašu kako se hvata za stomak, a sekund pre toga sam čuo prasak kao da je ispaljena petarda. Saša je samo seo na stolicu, a onda lagano skliznuo na pod - kaže naš sagovornik.


U kafani je nastala pometnja. Pevačica je počela da vrišti, ljudi su se uskomešali, a jedan od muzičara je prišao do Saše i sa kolegama ga odvezao u negotinsku bolnicu. Nažalost, Saša Mikulović nije mogao biti spasen i preminuo je od unutrašnjeg krvarenja.

Za to vreme, potpuno zbunjen i pripit, Velja Mladenović je otrčao iz kafane i bacio pištolj u žbunje. Onda se vratio i u kafani sačekao policiju. Kada su organi reda stigli, sve je priznao, odveo ih do mesta gde je bacio pištolj i kazao da uopšte nije imao nameru da ubije svog komšiju.

Viši tužilac iz Negotina je obavio uviđaj i delo okarakterisao kao ubistvo. Zbog štrajka advokata, Velja Mladenović nije mogao da dobije branioca po službenoj dužnosti. Određena mu je mera policijskog zadržavanja od 48 sati, sa predlogom za određivanje pritvora sa povredom postupka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP