Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN

Vlada Mirijevac pao zbog droge!

Autor: B. J. | 11.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Beogradska policija uhapsila je šestočlanu grupu na čelu sa Vladimirom Miladinovićem (35) zvanim Vlado Mirijevac kod čijih pripadnika je prilikom pretresa stanova nađeno 412 grama heroina, dve vagice, jedan blender, 30 grama paracetamola i kofeina, pet komada municije, jedan revolver, 3.705 evra i 211.000 dinara.

Beogradska policija uhapsila Vladimira Miladinovića

Beogradska policija uhapsila Vladimira Miladinovića | Foto: Masanori Jošida

Miladinović je od ranije poznat policiji, a hapšen je na Mirijevu još 1999. godine kao pripadnik grupe Aleksandra Matića (31), koji je ubio dva beogradska policajca i ranio Rodoljuba Milovića, načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP).

Vlado Mirijevac sada se sada sumnjiči da je od maja organizovao grupu u kojoj su Rajko Žeželj (28), Radoš (29) i Boško Savović (31) bili zaduženi da seku i miksuju heroin, Boškova sestra Rumica (38) da ga čuva u stanu, a Susana Petrović (24) da posreduje u prodaji. Osim njih, privedeni su i Pančevci Đura I. (44) i Branko L. (28) u trenutku dok su od Suzane kupovali po pet grama heroina za po 8.000 dinara.
Sumnja se da je grupa prodavala nedeljno po kilogram heroina, a šef grupe živeo je povučeno, ali na visokoj nozi, redovno menjajući i kupujući na svoje ime luksuzne automobile, od čega je poslednji „audi A4“. Njegovo ime u policijskim je evidencijama iz 1999. kada su 4. januara trojica policijskih inspektora krenula u pretres stana u zgradi u Mirijevu u potrazi za četvoricom, tada devetnaestogodišnjih mladića Aleksandrom Matićem, Miladinovićem, Bojanom Jozićem i Milanom Mihajlovićem, osumnjičenim za više dela i između ostalog i zbog rasvetljavanja ubistva Davida Dukića.
Vrata Matićevog stana otvorila je izvesna žena sa detetom u rukama, a Matić je preko nje otvorio vatru i ubio inspektore Slavoljuba Božovića i Zorana Pavličevića i ranio Milovića nakon čega su se mladići razbežali. Matić je osuđen na 20 godina zatvora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP