Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA

Vođa „Firme” pretučen, pa pregažen!

Autor: B. J. | 19.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

U dosadašnjoj istrazi je utvrđeno da je nastradali Novosađanin Viktor Čorak (19), jedan od vođa navijačke grupe „Firma“, u noći između srede i četvrtka najpre pretučen nakon žurke na kojoj je bio, a da je nesrećnog mladića potom pregazio kombi dok se vraćao kući. Od zadobijenih povreda, Čorak je preminuo na mestu nesreće.

Beživotno telo mladića pronađeno je prekjuče

Beživotno telo mladića pronađeno je prekjuče

Rezultati obdukcije, koja je završena juče ujutru, u početku su stvorili sumnju da li je nesrećni Novosađanin zaista poginuo u saobraćajnoj nesreći, s obzirom na to da je imao brojne povrede po telu, odnosno da je, prema rečima našeg izvora, „praktično bio polomljen sa svih strana“. Njegovo beživotno telo pronađeno je u četvrtak oko 2.30, na uglu ulica Rumenačke i Gornje Sajlovo u Novom Sadu, a policija je ubrzo oko tridesetak metara dalje pronašla i vozača kombija Radojicu J. (39) iz Karavukova, koji je uznemireno ispričao da je „pokupio vozilom pešaka, ali da se mladić stvorio niotkuda i da je bukvalno legao na put“. Uprkos odbrani vozača, obdukcijom je na kraju utvrđeno da Čorak ima brojne povrede koje nisu nastale usled udarca automobila, ali da je udarac kombija bio koban, odnosno uzrok smrti. Radojica je priveden zbog teškog krivičnog dela protiv bezbednosti saobraćaja, a novosadska policija je saopštila da trenutno vodi intenzivnu istragu o svim okolnostima koje su dovele do ove saobraćajne nesreće.


Zaljubljenik u FK Vojvodina

Zaljubljenik u FK Vojvodina

- Za sada je utvrđeno i da je Čorak te noći bio sa prijateljima na žurki u Gundulićevoj ulici i otuda pretpostavljamo i da je verovatno bio pod uticajem alkohola. Posle saslušanja pojedinih svedoka saznali smo i da je nakon žurke došlo do tuče, tako da se pretpostavlja da silne povrede potiču iz tog sukoba. Nakon toga se, međutim, peške zaputio kući, a potom ga je pregazio automobil - kaže naš izvor blizak istrazi.


Čorak je bio poznat kao veliki zaljubljenik u FK Vojvodina i kao jedan od mlađih vođa navijačke grupe „Firma“, čiji pripadnici su mu na brojnim internet forumima juče odali poštu.
Poslednji komentari
  • Limanac Vreme: 19.01.2013 15:03h

    Novinari, kako vas nije sramota?

  • ulicar Vreme: 19.01.2013 21:17h

    Nemoj da sirite dezinformacije . Decko nikad nije bio ni blizu vodje , a kamoli vodja navijacke grupe Firma . saucesce porodici i prijateljima neka ti je laka crna zemlja Viktore

  • nenad eskic Vreme: 19.01.2013 22:41h

    nije lepo

  • UF87 Vreme: 20.01.2013 02:58h

    sta god da se desilo decko je izgubio zivot,neka mu je laka zemlja, a nije iskljuceno da novine lazu kao i uvek.

  • Деспоти Vreme: 20.01.2013 15:27h

    Оставите дечка да почива у миру! Нека му је лака земља.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP