Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTRAGA

Vođa “Koride” još u bekstvu

Autor: N. N. T. | 05.10.2014 - 07:30:00h | Komentara: 0

Novosadska policija i dalje traga za Jovanom Kecmanom (34) zvanim Coja zbog sumnje da je u noći između četvrtka i petka u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu hicima iz pištolja povredio Dalibora Bogdanovića (37) zvanog Boća, radnika Policijske uprave Novi Sad i komesara za bezbednost Fudbalskog kluba Vojvodina. Ne isključuje se mogućnost da je vođa navijačke grupe “korida”, nakon što je pokušao da ubije bivšeg policajca, a danas administrativnog radnika u policiji, napustio zemlju.

Jovan Kecman Coja

Jovan Kecman Coja

Kako “Alo!” saznaje, ovaj događaj je dodatno uzburkao strasti među navijačkim grupama u Novom Sadu. Iako je do pucnjave došlo navodno zbog pesama i muzike, policija ne isključuje mogućnost da su od anije neračšišćeni računi bili razlog obračuna, a da je muzika samo dodatno zagrejala atmosferu. Prema tvrdnjama gostiju ugostiteljskih objekata, Bogdanović je muzici kobne večeri dao nekoliko desetina hiljada dinara. U neko doba je došao Kecman sa društvom pokušavajući da preuzme muziku, zbog čega je izbila prepirka i svađa.


- S obzirom na to da su i žrtva i osumnjičeni bili sportski radnici - navijači različitih frakcija, ispituju se sve moguće okolnosti koje su mogle da dovedu do toga da osumnjičeni ispali tri hica u telo povređenog. Nimalo nije lako da se otkrije pravi motiv, a posebno otežavajuću okolnost predstavlja to što istražni organi sa povređenim, zbog njegovog izuzetno lošeg zdravstvenog stanja, ne mogu da obave razgovor - kaže za “Alo!” izvor iz istrage.

Bogdanović je prema informacijama iz Kliničkog centra Vojvodine i dalje životno ugrožen.

Nalazi se u jedinici intenzivne nege i lekari se bore za njegov život.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP