Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠTITI GA ZAKON?!

Vođa navijača „Alkatraza“ vešto izbegava robiju!

Autor: M. Dudvarski | 25.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Aleksandar Vavić (27) vođa navijačke grupe „Alkatraz”, podneo je zahtev za odlaganje robije samo dan nakon što ga je Interventna jedinica privela, a on pušten na slobodu, iako je trebalo da izdržava zatvorsku kaznu od 22 meseca, saznaje „Alo!“.

Aleksandar sa  bratom Nikolom,  kojem takođe  preti zatvor

Aleksandar sa bratom Nikolom, kojem takođe preti zatvor

- Vavić je u Prvom osnovnom sudu osuđen zbog napada nožem na Stefana Gajića, na Karaburmi 2005. godine. Pošto je on izbegavao da primi presudu, ona je okačena na oglasnu tablu suda i tako je postala izvršna. Međutim, on je zamolio sud da mu odlazak na izdražavanje kazne od 22 meseca bude odložen, jer je dobio dete. To mu je sud uvažio i odložio odlazak iza rešetaka - rekao je naš izvor iz Prvog suda.


Vučić o Kosmajcu i Vaviću

Premijer Aleksandar Vučić je nedavno pomenuo i Aleksandra Vavića.
- Svi se plaše Kosmajca, kažu da je to najinteligentniji čovek koga su ikad videli, svi su njime pomalo i fascinirani, a svi ćute da ljudi iz policije imaju veze sa njim, ali se i svi plaše da o tome pričaju. Ja im kažem - udarite na Kosmajca, udarite na Vavića... - rekao je Vučić.

Ipak, to odlaganje nije bilo duže od tri meseca, tako da u momentu hapšenja Vavića, koji je ovog puta priveden zbog nekog sitnog prekršaja sa platnim karticama, odlaganje nije bilo na snazi.

- Dakle, Vavić je priveden 2. juna oko 20 časova u Nehruovoj ulici, na Novom Beogradu u Bloku 62, a on 3. juna podnosi sudu drugu molbu za odlaganje izdržavanja kazne zbog zdravstvenih razloga. Nakon uvida u dokumentaciju koju je podneo i veštačenja, molba mu je odbijena i sada je uručenje poziva za izdražavanje zatvorske kazne u toku. Ipak Vavić i njegov branilac imaju pravo žalbe Višem sudu, a ta žalba odlaže izvršenje - navodi naš sagovornik.

Podsetimo, Vavić je u Prvom osnovnom sudu negirao da je nožem u januaru 2005. na Karaburmi ranio Stefana Gajića, tvrdivši da se branio od napada pijanih i drogiranih momaka. I Aleksandrov mlađi brat Nikola Vavić (24) osumnjičen je da je krajem maja pucao u prvog čoveka obezbeđenja splava „Blejvoč“ Roberta Radojčića (27). Posle pucnjave, Nikolu su napale Radojčićeve kolege i pretukle ga.
Poslednji komentari
  • crni barut Vreme: 26.06.2014 10:11h

    Odgovorni u policiji i sudstvu su pali na najniže moralne lestvice u društvu.Pa ovakve igre su sramota za Srbiju! Kako se ovo dopušta sa krupnim kriminalcima a kada je običan čovek u pitanju onda se trenira strogoća! Ipak postoje građani prvog i drugog reda i tome se mora stati na put!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP