Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JOŠ JEDAN OBRAČUN U CENTRU NOVOG SADA

Vođa navijača ranio policajca!

Autor: N. N. Travica | 04.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Dalibor B. (37), zvani Boća, novosadski policajac i komesar za bezbednost Fudbalskog kluba Vojvodina, teško je povređen hicima iz vatrenog oružja u čuvenoj ulici Laze Telečkog. Na njega je, kako se sumnja, pucao Jovan Kecman (34) Coja, inače vođa navijačke grupe “korida”. On je posle pucnjave pobegao sa lica mesta i policija za njim traga.

Ulica Laze  Telečkog često poprište  krvavih obračuna

Ulica Laze Telečkog često poprište krvavih obračuna

Žrtva i napadač najpre su sedeli u kafiću “Kućerak”, odakle su posle kraće rasprave izašli na ulicu. Ispred lokala “Atelje 212” nastavili su verbalni sukob, nakon čega je Kecman izvadio pištolj i zapucao prema Boći, pogodivši ga sa više hitaca. Za svega nekoliko minuta, na lice mesta je došla najbliža policijska patrola i zadržala nekoliko svedoka.

Policajac već stradao u kafiću


Prema tvrdnjama dobro upućenih, ovo nije prvi put da je policajac Dalibor B. povređen. Pre nekoliko godina zadobio je povrede u jednom novosadskom lokalu. Pre nego što je prebačen da radi kao administrativni radnik, radio je u interventnoj jedinici policije.

Oni su odmah saslušani, a dobijene informacije mogle bi da pomognu u rasvetljavanju događaja i hapšenju osumnjičenog. Policija ujedno istražuje i šta je pravi razlog okršaja i da li je u pitanju sukob zbog pesme, kako se pronela vest ulicom. U međuvremenu, povređeni policajac prevezen je u Urgentni centar.

- Pacijent je zadobio teške povrede u vidu prostrelne rane stomaka i jednu povredu u predelu ruke. Nakon operacije smešten je u intenzivnu jedinicu Urgentnog centra. Životno je ugrožen - rekla je za “Alo!” portparolka Kliničkog centra Vojvodine.

U bekstvu:  Jovan  Kecman  Coja

U bekstvu: Jovan Kecman Coja

 
Prema saznanjima “Alo!”, po prijemu u novosadsku bolnicu, povređeni je odmah podvrgnut operaciji, koja je zbog ozbiljnosti i kompleksnosti trajala nekoliko sati.

Menjao navijačke grupe, robijao kao “firmaš”


Kecman je odranije poznat policiji i iza sebe ima više krivičnih dela koja su mu stavljana na teret, a za pojedina je i osuđivan. U svojoj karijeri bavio se fudbalskim zanimanjima, a menjao je i timove za koje je navijao. Nekada je bio navijač FK Vojvodine, čiji je Dalibor B. komesar, dok je danas vatreni član “koride”, koja je navijačka grupa Fudbalskog kluba Novi Sad. On je 2003. osuđen kao član kriminalne organizacije “firma” iz Novog Sada, kojoj je u Speciojalnom sudu izrečeno ukupno 168 godina zatvora zbog višegodišnje preprodaje droge, ubistva boksera Vojvodine Uglješe Ljubojevića (21), pokušaja ubistava konkurenata na narko-tržištu i nekoliko paljevina restorana i automobila. Kecman je dobio sedam i po godina.

Poslednji komentari
  • lana Vreme: 15.01.2015 09:16h

    e baš se čudim što baš njega ranjavaju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP