Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODIČNA TRAGEDIJA!

Vojnik se ubio kraj kreveta u kojem su spavali sin i ćerkica!

Autor: Blic | 04.05.2014 - 09:35:00h | Komentara: 0

Profesionalni vojnik Vladimir Čapelja (30) ubio se preksinoć oko 22.30 u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Begeču.

Vojnik iz Drugog pontonirskog bataljona Rečne flotile proveo je mirne praznike sa suprugom Mirjanom, sinom i ćerkom, a potom presudio sebi pucnjem iz privatnog pištolja. Šokantnom samoubistvu koje je ostavilo u suzama celo selo nadomak Novog Sada nije prethodila svađa.

Vladimir Čapelja

Vladimir Čapelja

 - Delovalo je kao da uživa u prazniku. Igrao se sa decom, učio ih da voze bicikl, pričao sa komšijama. Tog dana je ugostio i roditelje. Ništa nije slutilo na tragediju - priča Milena, prva komšinica porodice Čepelja.

Samo nekoliko sati pre smrti, Čepelja je pomagao ocu Andriji u vulkanizerskoj radionici. Kada su završili posao, pozdravio se sa ocem i komšijama, i otišao u kuću. Žena je otišla da uspava decu.
- Sat kasnije večerao je sa ženom, izleteo u dvorište i tada se začuo pucanj - seća se Milena.
Uviđaj na licu mesta izvršila je policija po ovlašćenju tužioca Višeg javnog tužilaštva iz Novog Sada Milorada Trošića, u prisustvu vojne policije.
- Bio je dobar dečko, dobra mu je i supruga, a još bolji roditelji. On je zaposlen, ona je upravo bila na razgovoru za posao, solidno su živeli i imali su plastenik - priča Milena.
Vladimir i Mirjana delili su dvorište sa njegovim roditeljima, ali su živeli u zasebnoj kući. Supružnici su išli u Srednju školu “Jovan Vukanović”, a on je završio i fakultet. U vojsci je od 2009.
Telegrame saučešća porodici stradalog uputili su ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP