Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUMI: DARIJAN MUSIĆ

„Volim je tako mrtvu, hladnu i zgrčenu!”

Autor: Nikola Travica | 22.03.2013 - 08:31:00h | Komentara: 0

“Volim je! I tako mrtvu, hladnu i zgrčenu. Voleću je zauvek više od sebe i svega. Voli i ona mene i dalje. Mi smo nešto posebno… Nisam hteo da umre, nije to bio cilj!

Za Darijana  Musića,  Hitler je  mala beba,  kaže otac  stradale

Za Darijana Musića, Hitler je mala beba, kaže otac stradale

Ali, jbg, bog je opet imao usran plan za mene….J***** me sada svi, mrzite me, imate i razlog, ja ću je opet voleti… Napokon, ljubavi, svi naši snovi biće ostvareni, nema maštanja uprazno!

Stižem, ljubavi, čekaj me, da te držim za ruku ako se gore nečeg uplašiš. Znaš da si pored mene najjača! Zauvek, moj anđele grešni! Vidimo se, dušmani, sisajte k****!”, napisao je na svom „fejsbuk“ profilu Darijan Musić (25) nekoliko sati pošto je u stanu u novosadskom naselju Liman II zverski ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko (25). Viši sud je 15. marta produžio pritvor Darijanu, a suđenje još nije počelo.

Iznošenje tela  ubijene Vladislave

Iznošenje tela ubijene Vladislave


Telo pokojne manekenke pronađeno je u stanu na 12. spratu zgrade. Do informacije da je počinjen zločin policija je došla operativnim putem, nakon čega se nasilno ušlo u stan, gde je zatečeno Vladislavino nago telo sa mnogobrojnim povredama.

- Na podu sobe je nađen nag leš sa višestrukim prelomima rebara, povredama jetre, prstiju, bubrega, što je utvrđeno obdukcijom - kažu u istrazi. Po telu su bile vidljive povrede nanete najverovatnije uz upotrebu tupog predmeta i fizičke snage.

Privođenje  Darijana  Musića

Privođenje Darijana Musića


Musić je uhapšen na putu Novi Pazar - Kosovska Mitrovica. Pretpostavlja se da je osumnjičeni pokušao da pobegne na područje Kosova kako bi izbegao hapšenje u Srbiji. Darijan je lociran na osnovu poruka na društvenoj mreži „fejsbuk“, gde je najavljivao da će sam sebi oduzeti život. Na osnovu navedenih prepiski, obaveštena je policija u Raškoj, koja ga je presrela na putu prema Kosovu.

- Ubistvo se dogodilo posle izliva ljubomore, uz upotrebu fizičke snage. Bodbilder je u svom stanu svirepo pretukao devojku sa kojom je u vezi bio skoro sedam godina. Znali su se odmalena jer su najpre bili dobri drugari, nakon čega su započeli tragičnu romansu – priča izvor iz policije.

Vladislava  Červenko  (desno)  sa sestrom  Tanjom

Vladislava Červenko (desno) sa sestrom Tanjom


- Bila je lepa, da ni lutka ne postoji nalik na nju. Kroz svašta je prošla i svi smo je savetovali da se osvesti i ostavi ga, ali je sve bilo džabe. Prošla je kroz svašta, ali je maštala o svetu u kome nije živela. Želela je da postane slavna i poznata, a takvu budućnost je videla jedino uz čoveka koji joj je oduzeo život, a nama iščupao srce. Želela je po svaku cenu da uđe u taj „polusvet“, svet estrade - za „Alo!“ je ispričala Vladislavina rođaka.

Edmund Červenko, otac pokojne Vladislave Červenko, za svog nesuđenog zeta Darijana Musića, koji je ubio njegovu ćerku, kaže da je Mengele, a da je za njega Adolf Hitler bio mala beba. „Tukao je jednu ženu do smrti. Slomio joj je grudni koš, ruke, noge... Kada smo je videli na sudskoj medicini, sam se lekar čudio takvim povredama. On je nju pred samu smrt istetovirao. Skot joj je istetovirao njegov datum rođenja od ramena do malog prsta. Kao prema nekoj drolji se ponašao“, kaže otac Edmund.

Bolom i tugom slomljeni otac kaže da je Darijana trebalo ostaviti u zatvorskoj ćeliji da umre, a ne prebacivati ga u bolnicu. On ne može da poveruje da neko može da počini takav zločin, pa da se psihički potrese. „On je demon. Plaši se da će ga neko silovati u zatvoru. Pa ko bi njega! Na njega nikome ne može ni da se digne, da izvinete. Pogledajte mu pogled“, dodaje otac. I Borka Musić je prošla kroz pakao sa svojim sinom i pokojnim suprugom.

- U poodmakloj trudnoći šutirao ju je Darijanov otac da bi se porodila na ulici. Pola njene porodice je se odreklo zato što se udala za muslimana. Na kraju je pucao sebi u glavu pred njima - priča Edmund. Tanja Červenko, sestra ubijene Vladislave, kaže da je Darijanova majka u razgovoru sa njenom porodicom više puta menjala priču o tome šta joj je sin Darjan rekao o zločinu.

- Ispričala nam je da joj je Darijan tog kobnog dana otvorio vrata od stana. Po njemu je navodno videla da je uznemiren i pitala ga je gde je Vladislava, na šta joj je odgovorio da mu se devojka sprema za put, na koji je kao trebalo da pođu. Kada nam je to rekla, pitali smo je da li je primetila nešto sumnjivo, na šta je ona odgovorila da je u stanu bilo malo krvi, ali nije slutila šta se dogodilo. Sina je pitala šta se desilo, na šta joj je on rekao: „Mama, napravio sam teško sranje“. Sve se završilo na tome. Navodno je uzela neke papire, posle čega se vratila u svoj butik, gde je do kasno u noć radila obračun - priča Tanja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP