Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBIJEN DOK JE SEDEO U AUTOMOBILU

Vozač „alfa romea” „overen“ u glavu!

Autor: B. Janačković | 28.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Vlastimir Nalić (25) iz Niša ubijen je juče sa dva hica iz pištolja dok je sedeo u svom automobilu „alfa romeo“ u Ulici 8. kongresa u Donjoj Vrežini, prekoputa igrališta FK „Proleter“.

Mrtvozornici odnose  telo ubijenog mladića

Mrtvozornici odnose telo ubijenog mladića

Njegovo beživotno telo pronađeno je oko 5.35, ali se pretpostavlja da je usmrćen oko dva sata ranije. Telo su primetili prolaznici i pozvali policiju, koja je zatekla automobil sa startovanim motorom, razbijenim staklom sa suvozačeve strane i u njemu beživotno telo mladića.


- Prema nađenim tragovima, sve ukazuje na to da je pucano iz automobila i da je ubijeni poznavao ubicu koji se nalazio na suvozačevom sedištu. On je u njega ispalio dva hica - jedan u telo, a drugim je „overen“ u glavu. Ubica je potom pobegao mračnim sokakom. Policija raspolaže određenim informacijama i može se očekivati da brzo bude pronađen i uhapšen - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Ubijen dok je  sedeo u automobilu

Ubijen dok je sedeo u automobilu


Prema prvim informacijama, ubijeni mladić policiji nije bio poznat kao izvršilac krivičnih dela, iako se, prema određenim saznanjima, kretao u sumnjivim krugovima. Najbliži rođaci, šokirani zločinom, navode da ne znaju šta bi bio mogući razlog likvidacije.

- Živeo je u Mokranjčevoj ulici, gde je imao stan, u sasvim drugom delu grada, tako da te večeri nije imao potrebe da bude u Ulici 8. kongresa. Verovatno je bila neka nameštaljka - kaže Vlastimirov ujak Bratislav Jovančić.
Poslednji komentari
  • Zivkod Vreme: 28.11.2013 12:43h

    Nerazumem zasto neko nerasformira tu jedinicu, kad su tu sve kriminalci i ubice! Placaju ih gradjani, naoruzala ih drzava, a niko nema kontrolu sta oni rade. Sta ima od toga sto uhapse nekog kad je vec izvrsio ubistvo i ko zna sta jos? Sad je jos bolje zasticen! Cuvaju ga njegovi. A ko cuva gradjane?! Uzas!!!!!!!

  • GROBAR Vreme: 29.11.2013 07:56h

    Ludilo,covek je u pravu ko bre cuva gradjane ova policija dolazi na poziv posle sat vremena...sede po kaficima,kafanama...neki od njih imaju po 200kg i to mi je policajac...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP