Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BRAMERC IZGUBIO STRPLJENJE

Vraćajte Šešelja u Hag kako znate i umete!

Autor: Alo.rs | 03.05.2015 - 23:38:00h | Komentara: 5

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc je u nikoliko telefonskih razgovora poručio vlastima u Beogradu da, kako znaju i umeju, isporuče lidera radikala Vojislava Šešelja u Sheveningen.

Serž Bramerc

Serž Bramerc | Foto: Profimedia

Bramerm je tokom tih razgovora jasno stavio do znanja vlastima da bi Srbija konačno trebalo da preseče i pošalje jasnu poruku da će isporučiti Šešelja Hagu.

Međutim, njemu je rečeno da je Šešelj građanin Srbije i da je dužnost svake vlade da ga zaštiti, naročito imajući u vidu da se na privremenoj slobodi nalazi zbog lošeg zdravstvenog stanja, a nadležni organi u Beogradu još nisu imali uvid u njegovu dokumentaciju, piše "Kurir".

Podsetimo, Šešelj je prušten na privremenu slobodu iz Haga jer mu je dijagnostikovan rak, a nedugo potom i Bramerc i Žalbeno veće tribunala su zatražili da se Šešelj vrati u Hag, što je lider radikala odbio.

Poslednji komentari
  • kremić Vreme: 04.05.2015 00:34h

    e,baš da ga ne vratimo!

  • vienna Vreme: 04.05.2015 00:49h

    Bramerce spusti malo taj tvoj ton jer nisi ti nista vise nego tuzilac jedne strane drzave , prosla su ta vremena gde ste mogli da pretite zbog svake gluposti.Svi su vam isporuceni a seselju ni posle 12 godina niste uspeli da zavrsite sudjenje i zato cuti jadan. Covek se leci jer ima rak i zbog toga ste ga i pustili.I sad kad vam se cefne vi bi da se vrati nazad i to kao hitno a sto je bolestan to nikom nista.Sta ako mu se stanje pogorsa i covek umre u pritvoru? jer ce te vi bramercu da snosite odgovornost? Bice vas bas briga ako umre i zato bramercu spusti malo ton ne pricas ti sa tanguziju nego sa jednu ozbiljnu zemlju srbiju.Kad bi se ja pitao nikada ne bi ga vratio tim zlocincima u haagu.

  • xxx Vreme: 04.05.2015 05:24h

    Ali gospodo , malo ste se z**********

  • Naučnik Vreme: 04.05.2015 09:11h

    Šešelja su domanije isporučile zato što im je smeteo. Hag je zato mogao izmsiliti lažnu optužnicu i strapati u zatvor najvećeg Srbina. Oni su mislli da će ga moći optužiti na osnovu lažnih svedoka i pripisanih ratnih zločina. Ali Šešelj je pocepao tu lažnu optužnicu. 12 godina su ga držali koliko je vlastima u BG trebalo da rasture Srbijum, raspodaju, zaduže, predaju Kosovo, ostave narod bez posle da umire, potpuno unište privredu u pljčkaškoj privatizaciji. Zato su 5 godina Šešelja držali a nisu mu ni počinjali suđenje. Zato su ga držali i posle suđenja i nisu ga odmah oslobodili. Torturu kakvu je Šešelj izdržao u Hagu, sa namernim izazivanjem kancera, koje nikada ne bi doobio na slobodi, i ostao živ to ni jedan čovek ne bi izdržao. Ljudi, geniji poput Šešelja se rode u srpskom narodu jednom u 1500 godina i to u najritičnijim istorijskim momentima, kada je srpsko narod u navećoj opasnosti, kad su Zapad i Amerika ustali da ga unište na Balkanu, okupiraju, kolonizuju, opljčkaju....

  • walter Vreme: 04.05.2015 18:43h

    Kako lepo kaze ovaj VIENNA verovatno za Seselja navija iz Beca lepo mu u Becu verovatno ima lep poslic pa uziva i glumi patriotu iz Beca,bravo BRAMERC vodite ga i osudite ga na 100 godina,navijao sam za njega da ga puste kad su ga ustili on ko neka zenturaca vredja zene pali zastave samo tracari ko neka baba na mardelj smekeru pa tamo tracari...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP