Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKIDALA MAGIJU SA PARA I NAKITA, PA POBEGLA SA NJIMA

Vračara ojadila još jednu žrtvu u Nišu

Autor: B. J. | 09.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prevarantkinja koja je 23. avgusta od starice V. S. (71) iz Niša, pretvarajući se da je vračara koja skida crnu magiju, ukrala oko 3.000 evra, prevarila je pre nekoliko dana i Nišlijku N. R. (44), od koje je ukrala novac i zlato u vrednosti od oko 60.000 dinara. Po oprobanom receptu prevare, ona je žrtvi ponudila da joj skine crnu magiju sa novca i nakita, a potom zbrisala sa dragocenostima.

Skidala magiju sa para i  nakita, pa pobegla sa njima

Skidala magiju sa para i nakita, pa pobegla sa njima | Foto: Profimedia

- Upoznala sam je kod zaove 5. oktobra, gde se ponudila da dođe kod mene da mi baja. Mislila sam da se znaju odranije, pa sam pristala. Pitala me koliko imam dece, ko mi je ljubimac od njih, a onda zatražila jaje i peškir. Rekla je da, ako iz slomljenog jajeta izađe pile, onda su samo u pitanju zle čini, a ako ispadne zmija, onda će sin da mi umre! Razbila je jaje i u ruci joj je bilo nešto nalik na zmiju. Sada kada razmislim, to je bila verovatno igračka. Ali u tom trenutku, kao da nisam bila svoja - jada se N. R. Ona kaže da ne može da se načudi svojoj naivnosti u tim trenucima, pogotovo zato što ne veruje u crnu magiju.


- Tražila je jednu majicu da joj donesem, a onda pare, nakit i sinovljevu sliku. Napravila je zavežljaj i rekla da ne smem da ga otvaram tri dana i stavila ga ispod jastuka - priča N. R., koja je potom izašla za prevarantkinjom, a po povratku kući u zavežljaju nije našla ni pare, ni zlato.

N. R. je prevarantkinju opisala kao ženu u četrdesetim godinama, lepog, negovanog lica. Imala je bugarski ili rumunski akcenat, što je potvrdila i prva žrtva prevare.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP