Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HAPŠENJE NARKO BOSA

Vučić: Šarić ne može da bude zaštićeni svedok!

Autor: Tanjug | 18.03.2014 - 13:03:00h | Komentara: 2

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da narko bos Darko Šarić ne može dobiti status svedoka saradnika, a za njegovo hapšenje nakon bezuslovne predaje najveće zasluge pripisao je posebnoj radnoj grupi koja je u okviru BIA radila na lociranju i hapšenju.

Aleksandra Vučića vidim kao odličnog vođu, ali podržaću svakoga koga narod izabere

Aleksandar Vučić

 On je rekao da je branilac uhapšenog narko bosa 24. februara ove godine ponudio bezuslovnu predaju Šarića nadležnim organima Srbije. 

Vučić je na vanrednoj sednici vlade posvećenoj hapšnju Šarića izjavio da on ne može dobiti status svedoka saradnika, jer je optužen kao organizator kriminalne grupe. 
Radna grupa koja je u okviru BIA radila na lociranju i hapšenju, naveo je Vučić, primenjivala je najsloženije metode i sredstva u lociranju Šarića, što obuhvata tajnu pratnjuju u zemlji i inostranstvu u trajanju od 270 dana, kao stalni video nadroz objekata kroz ceo taj period 
"Zbog prirode posla ne mozemo da kažemo koliko objekata je nadzirano.. Korišćena su GPS sredstav za lociranje na 20 objekata, praćena je komunikacija 15 lica što obuhvata ukupno 75 mera, a o nekim merama razumećete ne možemo da govorimo", naveo je Vučić. 
On je dodao u da su korišćena prilušna sredstva na otvorenim i zartvorenim prostorima, ukupno 51 put, a izvešen je i tajni pretres na različitim lokacijama, ukupno 25 puta, u inostranstvu i zemlji angažovano je više od 20 sardnika i da je u lociranju učestvovalo najmanje 15 službi bezbednosti.
Poslednji komentari
  • Радован КОЈИЋ Vreme: 18.03.2014 13:38h

    2003-2014 "ОД БЕБЕ ДО ТИТАНА"

  • Vasa Vreme: 18.03.2014 15:08h

    On je bio na čelu nemože biti sam sebi svedok a lično osećam da su mnogi uplašeni hapšenjem,tj onim šta će on ispričati a mnoge će to odvesti u zatvor.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP