Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

AKCIJA

Vučjak uhvatio Srbina s kilogramom kokaina!

Autor: B. Jelovac | 06.01.2013 - 07:20:00h | Komentara: 0

Italijanska policija je u Vićenci uhapsila srpskog državljanina K. I. (40), u čijem kombiju je otkriven kilogram kokaina izuzetno visoke čistoće, čija se vrednost procenjuje na oko 50.000 evra. Droga je bila sakrivena među alatima i elektro-kablovima, a Srbin s prijavljenim prebivalištem u Padovi predstavio se kao građevinski radnik.

Privođenje K. I. (40) u Vićenci

Privođenje K. I. (40) u Vićenci

Iako je roba bila vešto sakrivena, odala ga je nervoza kada je naleteo na mobilne ekipe italijanske jedinice Gvardija di Financa, koje su organizovale iznenadne racije duž glavne saobraćajnice u Vićenci kako bi smanjile očekivani porast protoka narkotika uoči praznika.

Nanjušio kokain

Nanjušio kokain

Vozač kombija se prilikom pretresa odmah unervozio, zbog čega su inspektori doveli specijalno obučenog nemačkog ovčara za traženje droge. U njegovom kombiju su potom pronašli „pravo malo bogatstvo“, jer se ispostavilo da se radi o kokainu izuzetno visokog kvaliteta i čistoće, koji još uvek nije „sečen“ niti miksovan, zbog čega policajci procenjuju da mu je veleprodajna cena oko 50.000, ali da bi se, nakon rezanja i pakovanja u male doze i rasturanja na ulicama, moglo zaraditi oko 150.000 evra. Srbin K. I. je uhapšen i sproveden u pritvor, gde će ga saslušati javni tužilac u Vićenci Antoneli Toniolo. Pokrenuta je istraga o poreklu narkotika, odnosno istraga o tome za koga je srpski kurir švercovao kokain, ali i kome je u Vićenci roba bila namenjena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP