Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŽRTVA SILOVANJA NAJPOZNATIJEG OSUĐENIKA NA SMRT

“Vučko me tukao, nije mogao da ima erekciju!”

Autor: Branko Janačković | 16.11.2013 - 11:11:00h | Komentara: 6

Vučko Manojlović (68), najpoznatiji srpski osuđenik na smrt, kog je pre samo deset meseci svojim ukazom pomilovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić, uhapšen je prekjuče, zbog sumnje da je silovao Nišlijku Lj. M. (48). Nesrećna žena koja je radila kao spremačica u njegovoj kući, u razgovoru za „Alo!“ kaže da je Manojlović te noći bio pijan i agresivan prema njoj i da je odjednom počeo da joj preti govoreći „noćas nikuda ne ideš, ako pokušaš, živa nećeš izaći. Noćas si moja i nadalje si moja“. Ona kaže da „nekog dodira“ polnim organima jeste bilo, ali da klasičnog seksualnog odnosa nije bilo, jer nije imao erekciju.

Lj. M. (48): Savladao me strah zbog njegove  prošlosti

Lj. M. (48): Savladao me strah zbog njegove prošlosti

 - Upoznala sam ga pre tri meseca preko advokatice koja ga je zastupala. Bila mu je potrebna ženska osoba za pomoć u kući. Uvek je bio fin sa mnom. Dolazila sam da pospremim i pomognem mu. Trebalo je da mi plaća neku malu nadoknadu, ali mi to nije isplatio. Kako je poslednjih 20 dana dosta pio, proredila sam dolaske. Pozvao me u četvrtak, zvučao je normalno, pa sam došla na kafu. Mislim da se emotivno vezao za mene i da ga je revoltiralo to što nisam dolazila nekoliko dana, pa je postao agresivan. Vređao me je, a kada sam rekla da hoću da idem, lupio mi je šamar i udario me pesnicom u lice. Uplašila sam se zbog njegove prošlosti, ali i jer ga do tad nikad nisam videla takvog. Rekao je „Noćas nikuda ne ideš, ako pokušaš živa nećeš izaći. Noćas si moja i nadalje si moja. Bićeš moja žena“ - priča uznemirena LJ. M., koja je potom otišla do toaleta i poslala poruke sinu i advokatici.

vučko manojlović

Vučko Manojlović | Foto: FoNet

 - Kada sam se vratila, on je nastavio da podiže tenziju. Pio je sve više. Naredio mi je da se skinem. Nisam pružala otpor iz straha za svoju bezbednost. Strah me je savladao. Odsekla sam se. Plašila sam se da me ne ubije. Onda se skinuo i pokušao da me obljubi, bilo je dodira polnim organom, ali nije ni imao erekciju. Sve je bilo protiv moje volje. Nisam znala šta će dalje biti, bojala sam da će opet da me tuče. Nakon toga telefonom ga je pozvala advokatica, a dok je pričao iskoristila sam nepažnju i uspela da pobegnem iz kuće - kaže LJ. M., čiji je sin u međuvremenu pozvao policiju koja je uhapsila Manojlovića. Iako nije bilo samog odnosa i radnje koje su se desile spadaju pod krivično delo silovanja. 

Sestra: Smestila mu, hoće kuću 

Vučkova sestra Nada i brat od strica Milan Vučković, smatraju da mu je slučaj namešten.

Nada Manojlović

Nada Manojlović

 - Ma kakva spremačica, bili su u vezi. Mi sestre smo ga prale i kuvale mu. Nije mu čarape oprala nijednom, kritikovala sam ga što dolazi kod njega, a toliko je mlađa. Dolazila je u mini-suknjama da piju kafu, a on se žalio da ga tera da joj prepiše kuću i plac. Smem da stavim ruku na krst da Vučko ništa nije zgrešio. Znala je da je bio zatvorenik i da može da mu naudi - kaže Nada.


Pola života iza rešetaka

 Manojlović je svoj zatvorski dosije otvorio 1978. upravo sa silovanjem, tada je osuđen pet godina, zbog napastvovanja Leskovčanke S. G. Zbog ubistva zamenika okružnog javnog tužioca u Leskovcu Dragomira Krstića i pokušaja ubistva istražnog sudije Bratislava Gavrilovića i pripreme ubistva sudije Mladena Janković, Manojlović je osuđen na kaznu zatvora od 20 godina, koju je potom Vrhovni sud 1986. godine preinačio u smrtnu kaznu. Vučko je inače bio poznat kao jedan od najuzornijih osuđenika, kojeg je svojevremeno ispovedio patrijarh Pavle i koji je sedam puta pisao zahtev da se izvrši smrtna kazna. Smrtna kazna mu je 2002. zamenjena sa 40 godina zatvora da bi ga predsednik Nikolić na kraju pomilovao u februaru ove godine.
 

Poslednji komentari
  • SRAM VAS BILO! NIKOLICU DA MONTIRATE OVU ROMKINJU? Vreme: 16.11.2013 12:02h

    Iz Kosmosa se vidi ova propala zaverenicka namestaljka i neko ce debelo da plati zbog ovakvih odvratnih korupcionaskih lobistickih ideja.

  • dafina Vreme: 16.11.2013 13:52h

    Iskreno se nadam da oni koji su predlozili pomilovanje ovog manijaka Nikolicu, nece biti pomilovani. Ako je neko kriv, onda su to ljudi koji su ga posmatrali i dali svoj predlog da se pomiluje.

  • asnezana Vreme: 16.11.2013 14:17h

    UVERLJIVIJE MI DELUJE DA JE VERYIJA VUCKOVE SESTRE TACNA JER VIDEVSI FOTOGRAFIJU DOTICENE SPREMACICE NEKAKO SE NE UKLAPA.TI PLAVI NOKTI HM.?

  • olga Vreme: 16.11.2013 19:44h

    Interesantno da je dolaziila skoro besplatno da mu sprema kuću i to baš na preporuku advokata.Mislim da su njegove sestre u pravu ,kakvo crno silovanje.Verovatni neka prevara u saradnji sa advokatom.

  • Miki Vreme: 16.11.2013 23:56h

    Sama se skinula pa prijavila silovanje. Da je bilo nesto mozda ga ne bi optuzila za silovanje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP