Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ON JE VIDEO NEŠTO DRUGO...

Vuk Bojović: Snimak sa vukom je namešten!

Autor: A. O. | 10.05.2014 - 23:31:00h | Komentara: 12

Posle objavljivanja snimka na kojem se vidi na koji je način vuk napao dvogodišnju devojčicu u beogradskom zoo vrtu, direktor "Vrta dobre nade" Vuk Bojović ostaje pri tvrdnji da se životinja samo igrala i da nije napala devojčicu!

Napad vuka

Napad vuka

 - Ja sam snimak dao policiji, koja ga je dala tužilaštvu, a ono ga je dalo medijima da nas čerečite i pišete gluposti. Na snimku koji sam dao policiji se vidi kako je sve bilo hronološki. Ono što je prikazano samo je deo snimka. Traje samo sekund, a ja sam policiji dao snimak na kojem se vidi da se vuk igra s volonterkom i da tu nikoga nema jer je dan bio loš i uopšte nije bilo posetilaca. Vuk nije napao devojčicu, a to što se vidi je igra. Da je napao devojčicu, uhvatio bi je za vrat. U istoriji, od Hrista i ranije, nije zabeleženo da je divlji vuk napao čoveka, a kamoli pitomi. U lice nek me pljune onaj ko to dokaže - rekao je Bojović za Kurir i dodao da mu isprva nije palo na pamet da postoji snimak i da se toga setio tek posle saslušanja u policiji.

Policija uzela i snimke sigurnosnih kamera zoo-vrta: Vuk Bojović

Vuk Bojović | Foto: Nebojša Marković

On ističe da je rekao istinu kad je izjavio da je vuk bio u ograđenom prostoru.
- Postoji ograda od dve-tri žice koja kozicama brani da pasu na zelenom travnjaku, a vuk je te žice preskočio - naglašava Vuk.

Slagao sam policiju!

Vuk Bojović priznaje da verovatno nije istina ono što je izjavio u policiji, jer je rekao samo ono što je čuo od drugih.

- Rekao sam ono što su mi ispričali volonterka, njen poslovođa i treća osoba. Pošto sam kupio, poto sam prodao. Volonterka mi nije rekla da se igrala telefonom ili da je pisala SMS poruke - kaže Bojović.
Poslednji komentari
  • Đon Vreme: 11.05.2014 00:26h

    Imaš li ti obraz Bojoviću? I pred snimka ti iznalaziš izgovore za tvoj propust. Ko je dopustio šetanje divlje zveri po prostoru predviđenom za kretanje ljudi? Zar ZOO vrt nije mesto gde se divlje zveri drže u kavezima kao što se radi svuda u svetu? Ti si prvi odgovoran a zatim nesavesna volonterka!

  • Jasna Vreme: 11.05.2014 00:41h

    Sram Vas bilo gospodnine Bojovicu. Prvo, sto sa tolikogodina i daje sedite u drzavnom preduzecu i primate platu, a drugo jer LAZETE.

  • boško Vreme: 11.05.2014 06:06h

    Ma daj Vuče,ako je i od tebe,mnogo je,imam utisak da ti živiš u nekom svom svetu,odakle ti teza da nikad vuk nije napao čoveka,odakle tvoj vuk u šetnji bez korpe,i odakle on uopšte van kaveza,da ga nisu sprečili rastrgao bi jadnu devojčicu.Pravo da ti kažem crv sumnje počinje da me nagriza i u vezi sa tvojim dosadašnjim izjavama,pa i u vezi sinova,a mnogo sam te cenio.

  • beretka Vreme: 11.05.2014 06:10h

    e moj vuče.manija gonjenja je vrlo opaka bolest.ili teorija zavere.pa još u srbiji.zato je za tebe dušu dala crna gora...podnesi ostavku ako imaš I malo morala.

  • dina Vreme: 11.05.2014 07:38h

    Postoji li nacin da ovaj covek ode u penziju? Ranije je postojalo da se sa 65 godina ide po sili zakona.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP