Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTERNICE ZA UBICAMA

Za Crnog i Lakija Nagrada 5.000€

Autor: B. J. | 09.04.2013 - 07:35:00h | Komentara: 0

Nemačka policija juče je raspisala poternice za crnogorskim državljaninom Aleksandrom Kneževićem (26) zvanim Laki (26) i za sada neidentifikovanim mladićem sa nadimkom Crni, koji su osumnjičeni da su u noći između 29. i 30. decembra prošle godine masakrirali dvojicu Srba u hotelu „Luksor“ u Frankfurtu.

Za sada nepoznati mladić sa nadimkom Crni; Crnogorac Aleksandar Knežević (26) zvani Laki

Za sada nepoznati mladić sa nadimkom Crni; Crnogorac Aleksandar Knežević (26) zvani Laki

Naime, mladiće osumnjičene za surovo ubistvo Zemunca Marka Jakšića (20) i Boranina Bojana Ristića (37), kako je „Alo!“ ekskluzivno objavio još 5. januara ove godine snimile su nadzorne video - kamere kobne noći i kako ulaze i kasnije kako beže iz hotela.

„Alo!“ ekskluzivno objavio 5. januara da je policija identifikovala ubice

„Alo!“ ekskluzivno objavio 5. januara da je policija identifikovala ubice

U hotelskoj sobi na četvrtom spratu gde su dvojica Srba zverski izbodena noževima, policija je pronašla i DNK tragove od oba napadača jer su se kako pretpostavlja povredili prilikom zločina. Pošto je Knežević i ranije privođen u Nemačkoj, veštačenje njegovih tragova je ubrzo završeno, dok identitet mladića sa nadimkom Crni još uvek nije utvrđen dok ga policija opisuje kao osobu visoku između 175 i 180 centimetara, starosti između 30 i 35 godina, snažnog I sportskog stasa.

Krv na sve strane u hotelu „Luksor“

Krv na sve strane u hotelu „Luksor“

Veruje se da su obojica napustila Nemačku, a policija je ponudila nagradu od 5.000 evra za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do njihovog hapšenja i otvorila posebnu telefonsku liniju 0049 69 755 51155 na kojoj operateri govore i srpski jezik. Knežević koji je rođen u Moskvi, hapšen je 2010. zbog droge i oružja u Podgorici, odakle je i pobegao u Nemačku, dok se za Crnog pretpostavlja da je rodom iz Bara. Kako je „Alo!“ objavio početkom godine, nemačka policija je odmah nakon ubistva imala informacije da je reč o pripadnicima takozvane „barske grupe“, koja već duže vreme drži primat u poslovima sa drogom u gradu na Majni, zbog čega su se kao motiv surove likvidacije ispitivala saznanja da su im dvojica Srba ušla u teritoriju povodom čega je kobne noći bio ugovoren sastanak.

Žrtve: Zemunac Marko Jakšić (20) i Boranin Bojan Ristić (37)

Žrtve: Zemunac Marko Jakšić (20) i Boranin Bojan Ristić (37)

Da Srbi nisu doputovali u Franfurt početkom decembra da se bave raznošenjem pica, pokazale su i vagice za merenje narkotika koje su nakon ubistva nađene u stanu koji su iznajmljivali.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP