Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MIĆA Đ. (45) UBIO DEJANA DIMITRIJEVIĆA (44) ZBOG PATOLOŠKE LJUBOMORE

Za pokojnikom žale i žena i „švalerka“!

Autor: Zoran Panić | 31.03.2015 - 12:33:00h | Komentara: 1

Motiv ubistva Dejana Dimitrijevića (45) iz Bele Palanke, za koji su uhapšeni meštani Mića Đ. (44) i njegov sin N. Đ. (22), kao i A. T. (23) iz Kuršumlije i I. S. (38) iz Merošine, po svemu sudeći je patološka ljubomora. Bivša supruga uhapšenog Miće demantuje da je ona bila u vezi s Dejanom, a isto tvrdi i pokojnikova supruga koja je iz svoje spavaće sobe slušala kako joj ubijaju muža.

Žrtva: Dimitrijević

Žrtva: Dimitrijević

- Desetak minuta posle ponoći sam pridremala i u jednom trenutku sam osetila da mi neko nešto stavlja preko lica. Pomislila sam da se moj sin koji je otišao da slavi 18. rođendan, vratio i da se šali sa mnom. Čak sam, misleći da je on, u jednom trenutku rekla: “Dušane, Dušane nemoj to da radiš”. Kad sam otvorila oči videla sam u sobi maskirane četiri osobe - priseća se Dušica Dimitrijević kobne večeri koju nikada neće zaboraviti. Ona objašnjava da su potom trojica otišla u drugu sobu, gde je Dejan gledao TV.

Kada sam se probudila, videla sam u sobi četiri  maskirane osobe: Dušica

Kada sam se probudila, videla sam u sobi četiri maskirane osobe: Dušica


- Čula sam kako me suprug doziva: “Dušice, Dušice... uzmi nož”. Nisam ništa mogla da učinim jer su mi odmah vezali usta, a potom crnom trakom ruke i noge. Dejan je počeo da zapomaže i da jauče jer su ga oni udarali besomučno. Čula sam kako govore da li da ga ubiju ili ne. Vrata su bila pritvorena, ali sam čula kako zatvaraju vrata i onako u žurbi kažu: “Ajde da bežimo, može da naiđe policija”.

Dejan i ja smo bili  samo kućni prijatelji: Bivša supruga ubice

Dejan i ja smo bili samo kućni prijatelji: Bivša supruga ubice

Jedan od njih je pitao da li da ubiju mene, ali sam čula kako je neko rekao da mene ne diraju. Taj je bio jako krvoločan. Ćutala sam i čekala šta će da se desi. Kad su otišli, čula sam Dejana kako se koprca. Nekako sam uspela da se odvežem, uzmem nož da isečem traku kojom je bio obmotan oko glave, ruku i nogu. Bio je sav u krvi. Cela soba je bila od krvi. Pozvala sam odmah zeta, a potom i policiju i Dom zdravlja. Moj suprug je, koliko sam mogla da vidim, preminuo na putu za Dom zdravlja - priča Dušica i demantuje glasine da je njen Dejan bio u vezi sa bivšom ženom uhapšenog.

Napadači upali Dimitrijevićima u kuću

Napadači upali Dimitrijevićima u kuću

- Oni su se razišli pre sedam godina. Mića je pretio da će da mu se osveti, on je ranije i moju ćerku presretao da je uplaši. Prijavili smo to policiji. Ali moj Dejan i njegova supruga nisu bili ni u kakvoj vezi. Oni su nam bili kućni prijatelji. Dolazili su kod nas i sve je bilo u najboljem redu - kaže Dušica, koja je juče sahranila supruga na groblju u Beloj Palanci.

Njenu priču potvrđuje i Mićina bivša supruga Marina.
- Mića je izbacio iz kuće i mene i sinove. Vratila sam se u roditeljsku kuću i odgajila sam decu uz pomoć roditelja. Mića je za to vreme jurio druge žene u gradu. Sumnjao je da sam u vezi sa Dejanom. Mi smo bili samo kućni prijatelji i ništa više. Često mi je u nastupu ljubomore pričao da ima nekakav snimak. Već dugo ne živimo zajedno, ali je on bio patološki ljubomoran - kaže Marina.
Poslednji komentari
  • čele Vreme: 31.03.2015 13:34h

    šteta što je ukinuta smrtna kazna jer je za ovakve ludake jedina kazna ili ustanova za doživotno lečenje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP