Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRESUDA

Za ubistvo momka
devet godina kazne!

Autor: LJ.M. | 14.03.2013 - 14:26:00h | Komentara: 0

Viši sud u Prokuplju izrekao je kaznu od devet godina zatvora Maji Milovanović (25) iz Kuršumlije za ubistvo svog tadašnjeg momka Nenada Šćepanovića (26).

n

U vreme dok su bili zajedno: Nenad Šćepanović i Maja Milovanović

Time je praktično doneta ista presuda, koju je Apelacioni sud u Nišu pre oko godinu dana ukinuo i vratio na ponovljeni postupak, sa nalogom šta sve treba da se uradi u ponovljenom postupku. Kaznom zatvora od 9 godina koja je izrečena Maji Milovanović, nisu zadovoljni ni članovi Nenadove, ali ni Majine porodice. Advokati i jednih i drugih najavljuju novu žalbu u zakonskom roku.

dd

Otac nastradalog mladića Nikola Šćepanović

"Smatram da postupak nije vođen od početka kako treba i da su propuste napravili i policija i istražni sudija, ali i da su propusti vidljivi i tokom suđenja. Presudom od devet godina zatvora još jednom su ubili mog sina Nikolu, i to mi više liči na pomilovanje, nego na kaznu", kaže vidno potrešen  otac nesrećno nastradalog mladića Nikola Šćepanović, koji najavljuje žalbu.

Podsetimo, Maja Milanović je osumnjičena da je 30. jula 2011. godine iz pištolja marke „duga devetka“ ubila svog momka Nenada Sćepanovića. Tragedija se desila nekoliko sati posle ponoći u porodičnoj kući Nenada, nakon kraće svađe. Pre toga, par je viđen zajedno u jednom kuršumlijskom kafiću gde je i započela verbarlna rasprava. Devojka je izašla i momkovim kolima stigla do njegove kuće uzela pištolj i poslala Nenadu sms poruku da će se ubiti. Kada je stigao, mladić je najverovatnije silom pokušao da uzme pištolj devojci i došlo je do pucnja.

d

Porodica ubijenog mladića

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP