Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U KULINI KOD NIŠA UBIJEN MLADEN CVETKOVIĆ (24)

Zabio mladiću perorez u srce!

Autor: B. Janačković | 10.11.2013 - 08:00:00h | Komentara: 1

Mladen Cvetković (24) iz Kuline kod Niša ubijen je 8. novembra oko 20.30 nakon što ga je, kako se sumnja, perorezom u srce ubo Dalibor Đorđević (32) iz istog sela. Osumnjičeni za ubistvo je nedugo nakon zločina uhapšen i priveden u policiju, a prema prvim informacijama, zločinu je prethodila bezazlena rasprava dvojice mladića u sali Mesne zajednice u kojoj se okuplja omladina iz okolnih sela.

Мesto zločina: Mesna zajednica u Kulini

Мesto zločina: Mesna zajednica u Kulini

- Mladen je radio u prodavnici “Neca”, koja se takođe nalazi u zgradi Mesne zajednice. Došao je kući kao i obično oko 20 časova da ostavi pazar i laptop, a onda se vratio u Kulinu da igra fudbal u sali u kojoj se skupljaju mladi. Dalibora, koga zna iz sela, ali se nije družio sa njim, to veče su pozvali da dođe da naseče drva i založi da ne bi bilo hladno u prostoriji. Dalibor je, po priči prisutnih, bio pijan, pa je umesto ogrevnog drveta isekao ram od vrata koja su koristili umesto gola. Mladen je bio revoltiran zbog toga, pa su počeli raspravu. Nakon toga ga je Dalibor ubo nožem u grudi - priča jedan od bliskih rođaka ubijenog mladića.


Posle zločina, osumnjičeni je otišao kući, a policiji se pravdao da nije znao da je Cvetković preminuo od uboda.

Iskrvario na putu do bolnice: Mladen Cvetković (24)

Iskrvario na putu do bolnice: Mladen Cvetković (24)

- Njih dvojica su se posvađali u prostoriji zadružnog doma u kojoj se okuplja omladina iz Kuline i Vukanje. Došlo je do čarke, Dalibor se okrenuo i izašao, a Mladen je krenuo za njim. Međutim, ispred sale u kojoj su bili Dalibor se okrenuo i ubo ga perorezom u levu stranu grudi. Reč je o sečivu jedva većem od nožića iz grickalice, ali očigledno dovoljno dugačkom da izazove tako tešku posledicu, kaže za naš list izvor blizak iz istrazi.


Ubodeni mladić se srušio, odmah su pritrčali drugovi da mu pomognu, dok je Dalibor iskoristio to da pobegne. Pozvali su Hitnu pomoć, ali nisu mogli da je čekaju, pa su ga stavili u automobil i krenuli ka bolnici u Nišu. Mladić je, međutim, u toku puta, iskrvario do smrti. Njegovo srce prestalo da kuca kada su stigli nadomak Gornje Toponice, 13 kilometara udaljene od Niša.

Danas sahrana


Telo ubijenog mladića juče je oko 14 časova dovezeno u porodičnu kuću u Kulini. Vozilo sa njegovim posmrtnim ostacima dočekao je lelek i plač najbližih rođaka, prijatelja i drugova iz sela. Sahrana će se obaviti danas u 13 časova na groblju u Kulini.

Poslednji komentari
  • roditelj Vreme: 11.11.2013 14:17h

    Alkohol je svemu kriv!Otkud narodu pare za alkohol?????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP