Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEVERICA

Zadao sebi 30 uboda nožem,
skočio sa 5. sprata i preživeo!

Autor: Branko Janačković | 09.11.2012 - 14:50:00h | Komentara: 6

Nišlija M.Đ (30) preživeo je gotovo nepovređen pad sa oko 20 metara visine nakon što je posle svađe sa devojkom, preksinoć oko 21.30 časova, skočio sa petog sprata zgrade na Somborskom bulevaru. On je pao na parkirani automobil „daevu“ i u svesnom stanju sačekao dolazak Hitne pomoći a još više su bili iznenađeni lekari u Kliničkom centru koji su konstatovali da ima samo prelome dve koščice na šaci i skočnom zglobu.

Zgrada sa koje je skočio mladić.

Zgrada sa koje je skočio mladić. | Foto: Konstantin Kamenov

 

M.Đ. je kako saznajemo čekao devojku ispred njene zgrade u naselju Pantelej u kojoj ima iznajmljeni stan, ali je došlo do rasprave jer ju je do ulaza dopratio jedan mladić.
-Svađa se nastavila u stanu u kojem je, kako se sumnja M.Đ. polupao deo nameštaja i inventara a onda se nožem tridesetak puta ubo u grudi. Povrede su bile plitke, nalik malim posekotinama. Nakon toga je skočio sa terase na petom spratu zgrade i pao na parkirani automobil „daevu“ koji je srećom bilo parkiran ispred ulaza, kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Niš skok sa terase

Imao je sreće što je pao na automobil. | Foto: Konstantin Kamenov

 

Automobil je amortizovao pad sa oko 20 metara visine, a prema rečima očevidaca, mladić je bio u svesnom stanju do dolaska spasilaca. Odmah posle pada pozvana je Hitna pomoć, ali lekari isprva nisu mogli da M.Đ. izvuku iz ulubljenog automobila.

Preživeo pad sa devetog sprata

Najneverovatniji slučaj preživljenja nakon pada sa solitera dogodio se u februaru 2009.godine kada je Nišlija P. S (25) preživeo skok sa devetog sprata zgrade u Dušanovoj ulici u Nišu jer je pao na haubu „renoa 5“. On je takođe bio svestan, sam je ustao a u bolnici su konstatovali samo prelom rebara sa desne strane, bez povrede glave.

-Bio je svestan po dolasku lekara. Hteli su da zovu vatrogasce ali nisu mogli da ga izvuku. Očevici koji su se zatekli tvrde da je bio svestan i da je sam ustao. Čudom nije teško povređen, kaže jedan od komšija. Valsnica automobila Mirjana Veličković kaže da su porodično gledali televiziju kada ih je komšija obavestio da je mladić koji je skočio sa petog sprata pao na njihov automobil.
- Auto je uništen, ali je najbitnije što je mladić preživeo. Sve što može novcem da se plati nije skupo. Na našu nesreću ali na njegovu sreću naš auto mu je spasio život. Ipak, bili bi smo mnogo nesrećniji da je preminuo na licu mesta. Auto je star 12 godina ali nam je bio veoma koristan jer imamo troje dece. Ipak, najbitnije je da je mladić živ, kaže Veličković, supruga vlasnika automobila.

Spasonosni automobil potpuno uništen!

Spasonosni automobil potpuno uništen! | Foto: Konstantin Kamenov

 

U Kliničkom centru u Nišu čudom ne mogu da se načude da je mladić zadobio tako bezbačajne povrede iako je pao sa tako velike visine.


- Ima samo prelom jedne koščice na šaci desne ruke i jedne koščice na desnom skočnom zglobu. Ima i dosta malih, plitkih rana po grudima i rukama ali ne znamo kako su one nastale. Iznenađeni smo da nema nekih većih povreda. Čovek kada padne sa visine veće od tri metra zadobije mnogo preloma i najjačih kostiju. Verovatno se ovako male povrede mogu objasniti amortizacijom pada na automobil. Padovi na beton sa tih visina su obično bezuslovno smrtonosni, kaže prof. dr Milorad Mitković, direktor Ortopedske klinike.

Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 09.11.2012 21:16h

    Svaka cast vlasnici automobila na ovoj izjavi. RESPECT

  • Nikola Vreme: 10.11.2012 09:16h

    Kad nekog nece, onda ga bas nece ...

  • ana Vreme: 10.11.2012 09:20h

    :) steta sto tako fizicki kvalitetan nema i mentalni kvalitet. Želim mu sreću u daljnjem životu.Hvala Bogu što ga je dočekao.

  • insane Vreme: 10.11.2012 13:30h

    Mi nislije smo jaki ko zemlja!!!!!Rakija nam daje snagu!!!

  • DachaBilder Vreme: 10.11.2012 22:58h

    Ma sva sreca jer je Daewoo mek auto... :))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP