Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN U SELU DONJI BUNOBROD KOD LESKOVCA

Zadavila ćerkicu,
pa se otrovala!

Autor: MILICA IVANOVIĆ | 01.10.2013 - 08:05:00h | Komentara: 3

Suzana R. (42) iz leskovačkog sela Donji Bunobrod juče je najverovatnije svojim rukama zadavila svoju jedinicu, dvanaestogodišnju N. R., a posle je pokušala da se ubije popivši veću količinu sone kiseline! Ova žena je godinama bolovala od teškog oblika depresije, a zločin je, pretpostavlja se, počinila kada je prestala da pije lekove. Sumnja se da je Suzana ćerku zadavila na spavanju.

suzana r. ubila n.r.

Otac je pronašao mrtvu u krevetu: N. R. (12)

 

Suzana R. (42) zadavila svoju ćerku N. R. (12) dok je spavala, a zatim je popila sonu kiselinu. Majka ubica bolovala je od teške depresije, a ćerku je ubila na spavanju

U selu je šok. Niko osim članova najuže familije nije znao da je Suzana bila nervni bolesnik, a drama koja se odvijala noću u sobi devojčice samo se naslućuje. Beživotno telo zadavljene dvanaestogodišnjakinje pronašao je njen otac Goran, osam sati pošto je čuo kako supruga jauče zbog bolova od ispijenog otrova.
- Šokirani smo. Devojčica je bila mirna, tiha, povučena i odlična učenica. Išla je u šesti razred, a njena majka je redovno dolazila na sastanke. Ništa nije nagoveštavalo da će se desiti tragedija - priča Jelena Gospodinov, razredni starešina N. R.

Prestala da pije lekove
Jedna od rođaka porodice Suzane R. ispričala je da Suzana pila veoma jake antidepresive i da nikada nije ispoljavala znake agresivnosti. „Roditelji su je stalno opominjali da ih uzima redovno. Izgleda da ih nekoliko dana nije pila“, pretpostavlja ta rođaka.

Prema navodima policije, komšija i rođaka, Gorana su u spavaćoj sobi na spratu probudili krici njegove žene, koja se valjala od bolova po podu. Proveo je sa njom celu noć u Urgentnom centru leskovačke bolnice, gde su se lekari borili za njen život. Na devojčicu, koja je spavala u svojoj sobi u prizemlju, nisu obraćali pažnju ni baba ni deda po majci, Javorka i Milan, koji žive u pomoćnoj zgradi u istom dvorištu.

- Taman sam pomislio da je najgore prošlo, kada se iz kuće prolomio bolan krik i poziv u pomoć - priča prvi komšija porodice Suzane R.

Leskovac hronika

Uviđaj na mestu zločina: Porodična kuća Suzane R. | Foto: M. Ivanović

Prema izvorima, ukućani i komšije mislili su da devojčica spava i niko nije hteo da je budi da se ne traumira.

– Deda Milan je ušao u njenu sobu oko osam i video da spava, a oko pola devet je ušao i otac Goran, s namerom da je probudi, da se sprema za popodnevni odlazak u školu. Bili su uključeni i kompjuter i televizor. Dete se nije odazivalo, pa je prišao da je prodrma. Imao je šta i da vidi. Užas – priča naš izvor.
Suzana je jedna od dve Javorkine i Milanove ćerke. Goran se prizetio iz Togačevca kod Lebana. Komšije kažu da su u domaćinstvu vladali ljubav i sloga i da se iz kuće nikada nije čuo povišen ton.

Ne zna šta je uradila
„Suzana nikada u životu nije udarila ćerku, koju su obožavali i otac Goran i baba i deda. Ćerku je lepo oblačila, kupovala joj sve što poželi, šetala sa njom. Ne mogu da verujem u ove priče”, kaže komšnica Snežana K.
Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić naložio je odbukciju tela devojčice. Suzana je glavna osumnjičena za svirepi zločin, ali do zaključenja ovog broja nije saslušana jer je u teškom stanju. Naš izvor navodi da je u svesnom stanju i da zapravo ne zna šta je uradila, budući da ćerku pominje kao da je živa.

Poslednji komentari
  • Stevan Vreme: 01.10.2013 11:23h

    Gospode Bože,Majko Božija i svi andjeli nebeski spasite naš narod ludila u koje sve više zapada.Šta se to sa nama dešava imali nam spasa?Devočice,dušo moja plačem za tobom,neka te bog čuva,pokoj ti duši,i večni mir.

  • srki Vreme: 01.10.2013 19:12h

    Neka ti Andjele mali Gospod Bog podari nebeski mir kada ga na zemlji nisi imala. Citam ovo i ne verujem. Boze dragi sta se desava u nasim glavama.

  • slavoljub Vreme: 02.10.2013 15:19h

    ludilo sta da se kaze

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP