Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO

Zadavio majku zbog siromaštva!

Autor: E. S. - N. B. | 02.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Dejan Petković (44) zadavio je svoju majku Njegomirku Negu Petković (66) u iznajmljenoj kući u Omladinskoj ulici 17 u Golubincima, a potom je pozvao policiju i rekao: “Ubio sam majku jer nam života više nije bilo.

Živeli smo u totaloj nemaštini i to je razlog zašto sam joj prekratio muke, a sa mnom radite šta hoćete”, saznaje “Alo!”. Po pričanju meštana, Dejan je sa majkom stigao u Golubince pre desetak godina iz jednog mesta u Srbiji, trbuhom za kruhom. Živeli su Radničkoj ulici u iznajmljenom kućerku, a zarađivali su za život radeći sezonske poslove.

Seljakali su se po Sremu u nadi da će dobiti neki bolji posao. “To je bila puka sirotinja. Nikakvih stalnih primanja nisu imali. Promenili su ovde nekoliko starih kuća. Njegomirka je bila je domaćica, žena bolesna, patila se bez lekova. Dejan je radio sve i svašta, bio je vredan, ali je voleo koju čašicu više da popije, pa para nikad u kući nije bilo”, priča prvi komšija.
Dejan se nikada nije ženio, a pre nekoliko meseci dobio je otkaz u stolarskoj radionici u Staroj Pazovi, gde je privremeno bio zaposlen. Meštani pričaju da je bio miran i povučen i, mada je redovno posećivao seosku kafanu, nikada nije izazivao kavgu i nije bio sklon nasilju.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 02.07.2013 08:57h

    e to je slika srbije...i 150 000 ljudi koji dobijaju po jedan obrok dnevno/ako su prijavljeni,tamo gde treba, ako imaju potvrdu, ako imaju lpo zacesljanu kosu..../u narodnim kuhinjama,a od toga je soro 12 procenata dece...UZAS

  • Gaga Vreme: 02.07.2013 10:40h

    dali je centar za socijalan rad upoznat sa ovakvim slučajevima? ja radim imam ugovor, a neznam dali ću da mi produže ? Jadna žena ništa nije imala a niko nije mogao da ima pomogne a taj nesrećnik sada ima barem obezbeđen stan i hranu a i veluku muku kad dođe svesti štaje uradio.Ova jadna Srbija i njen narod.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP