Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUMI: DRAGAN NIKOLIĆ ČOMBE

Zaklao devojčicu koja je htela da mu pomogne!

Autor: Ana Dimitrovska | 28.03.2013 - 22:58:00h | Komentara: 15

Železnička stanica „Šangaj“ u Batajnici, stecište pijanaca i klošara koji su krov nad glavom našli u nekim od napuštenih vagona. Pored je zemljani put kojim su đaci išli i vraćali se iz obližnje škole.

Mesto kod  železničke stanice  u Batajnici, gde  je pronađena  ubijena Tamara

Mesto kod železničke stanice u Batajnici, gde je pronađena ubijena Tamara | Foto: Nenad Kojadinović

Tamara Ivanović (13) je bila jedna od njih. Tog 21. novembra 2005. godine dobila je peticu iz srpskog jezika, vraćala se kući kada je videla čoveka kako leži na zemlji i odlučila je da mu pomogne.

Nije ni slutila da je ruku pružila monstrumu Draganu Nikoliću Čombeu (51), koji je na njenu dobrotu uzvratio krvavim pirom koji je šokirao Srbiju - nožem je izbo 19 puta u srce i leđa!

Dragan Nikolić Čombe

Dragan Nikolić Čombe


Cerio se u sudnici


Tokom izricanja presude Nikolić je pokazivao strašnu ravnodušnost. Podrugljivo se smeškao dok je slušao kaznu i dok su ga zatvorski stražari izvodili iz sudnice.

Devojčica je umirala, a svirepi ubica ju je pljačkao! Uzeo joj je mobilni telefon koji je narednog dana prodao za hiljadu dinara na pančevačkoj pijaci. Posle zločina, umrljan Tamarinom krvlju, otišao je da pije i nakon izvesnog vremena ponovo je prošao pored njenog izmasakriranog tela i ušao u jedan od napuštenih vagona, gde je od krvi oprao jaknu, pantalone i patike, a zatim legao da spava.

Tamara  Ivanović

Tamara Ivanović


Tamarini roditelji zabrinuti što se nije vratila iz škole krenuli su da je traže. U šiblju pored pruge unakaženo telo našao je devojčicin deda.
Nekoliko dana je trajala policijska potraga za svirepim ubicom Tamare Ivanović. Pet dana posle zločina, Nikolić je uhapšen.
Tada je bila na snazi poternica kojom se Nikolić tereti za silovanje desetogodišnjakinje S.N. u Opovu, a na duši je već imao ubistvo zbog kojeg je proveo 12 godina iza rešetaka i pokušaj silovanja. U policiji je do detalja opisao kako je ubio Tamaru.

„Znam da sam ubio mlado dete koje je trebalo da živi, ali za mene je ona u tom trenutku bila napadač. Mislio sam da će me napasti kad sam pao. Tog dana sam popio mnogo alkohola“, pričao je monstrum koji je godinu i po dana kasnije osuđen u Okružnom sudu u Beogradu na 40 godina robije zbog Tamarinog ubistva i na 15 godina zatvora zbog silovanja u Opovu.

Nikolić je osuđen na 40 godina robije zbog  ubistva Tamare Ivanović (13) i silovanja  S. N., koja je imala svega deset godina

Nikolić je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva Tamare Ivanović (13) i silovanja S. N., koja je imala svega deset godina | Foto: Andrej Isaković


„Nadala sam se da će ubica moje ćerke dobiti maksimalnu kaznu zatvora. Naše Tamare, međutim, više nema i nikava presuda to ne može da promeni. Nismo želeli da dolazimo u sud da ne bismo sreli monstruma koji nam je nožem ubio dete“, govorila je majka ubijene Tamare, Jelena Ivanović posle presude izrečene ubici njene ćerke. Vrhovni sud Srbije je početkom 2009. godine potvrdio presudu Okružnog suda kojom je Nikolić osuđen na maksimalnu robiju. NASTAVIĆE SE

Obljubio devojčicu dok je bila u nesvesti

Nikolić je u junu 2005. godine tada desetogodišnju S. N, koju je poznavao, izveo iz škole, odveo u šumarak, gde ju je zverski pretukao, a zatim, silovao. Devojčica je bila u nesvesnom stanju, a kada se probudila bila je naga i pokrivena grmljem. Lekari su konstatovali rascep himena, potres mozga i brojne modrice po telu.

Poslednji komentari
  • bane Vreme: 29.03.2013 00:31h

    U svetu ne postoji ovako mala zemlja u kojoj se dogadjaju najgore moguce stvari koje se ne dogadjaju u zemljama sa preko sto miliona stanovnika,tesko se moze videti bolesniji narod od ovog.

  • cedokuzet Vreme: 29.03.2013 03:12h

    Kao prvo,sta se to desava kriva je dtzava,to sto oni kaznjavaju 15-40godina,to se moze nazvati minimum kaznom,posto,za jednu ukradenu kokos(ako je ukrades od sudije ili njegove familije)dobije se kazna do 2godine!!!Njemu treba glavu na panj po turskom obicaju I to javno na svim TV kanalima.To je pravi zakon!!!

  • majka Vreme: 29.03.2013 07:05h

    I neka mi neko objasni kako OVO zasluzujuje da zivi i da se zove covekom!

  • sasa Vreme: 29.03.2013 08:34h

    Za ovo ne postoji kazna zatvora, već zverski sečenje tela dok ne crkne u mukama.

  • petar Vreme: 29.03.2013 08:47h

    andjeo mali....eto kako covek mora pomoci, ali mora se biti oprezan...a te pijance treba zatvarati, prevaspitavati, a ne pustati da tumaraju ulicama, patrole policije su vazne da drze red

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP