Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PODSTANAR UBIO STARICU U TRENUTKU ALKOHOLNOG BUNILA

Zaklao gazdaricu

Autor: V. Nikitović | 03.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Čačanin Goran Stanić (46) zaklao je u ponedeljak posle podne Milu Simić (82) kod koje je živeo kao podstanar u Lominoj ulici. On se u trenutku alkoholnog rastrojstva iz dela kuće u prizemlju, gde je stanovao, popeo na sprat, nasrnuo na staricu i nožem joj prerezao vrat!

Goran Stanić (46) prerezao vrat Mili  Simić (82) kod  koje je živeo

Goran Stanić (46) prerezao vrat Mili Simić (82) kod koje je živeo | Foto: V. Nikitović

- Stanić je bio pod sudskom merom lečenja od alkohola. Pretpostavljamo da je u ponedeljak uz veliku količinu alkohola popio i lekove, što je pojačalo njegovu ionako izraženu agresiju. Pljačku kao mogući motiv svirepog ubistva smo isključili - rekao nam je izvor iz istrage.


Ubica je nakon zločina otišao u Lučane, gde je nastavio da pije. U stanju potpune alkoholisanosti tu se i predao policiji, čiji su pripadnici u noći između ponedeljka i utorka pronašli beživotno telo starice.

Mila Simić bila je službenica u Beogradu, pre nego što se nakon prevremenog penzionisanja vratila u rodni Čačak. Nije imala nikoga od bliže rodbine. Živela je od minimalne penzije i izdavanje tri neugledne stambene jedinice u kući u Lominoj ulici.

- Pre nekoliko dana imala je sukob sa Stanićem, koji je pokušao da zapali stan u kome je boravio. Znala je da je problematičan, ali je on jedini pristao da živi u tom stanu - pričaju komšije.

Robijao 13 godina jer je ženi zario nož u srce!


Goran Stanić već je bio na odsluženju 13-godišnje zatvorske kazne zbog ubistva svoje supruge 1997. godine. On se sa njom posvađao u prepodnevnim satima, sačekao je da uveče završi sa poslom u jednoj kafani u Ljubić polju i zario joj nož u srce čim je izašla napolje. U tom trenutku u stanu je samu ostavio njihovu dvogodišnju ćerku. Sa robije se vratio pre nekoliko godina, a sud mu je na intervenciju Centra za socijalni rad zabranio kontakt sa ćerkom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP