Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U ČOKI

Zaklao ženu kad se vratio iz zatvora zbog silovanja ćerke

Autor: Alo/Blic | 10.12.2014 - 12:16:00h | Komentara: 9

Osumnjičeni Gabor Lajčak (45) kuhinjskim nožem zaklao je svoju suprugu Andreju Lajčak (40) posle svađe, jer je ona, dok je on bio na izdržavanju zatvorske kazne zbog obljube njihove ćerke rasprodala svu zajedničku imovinu.

Policijski uviđaj na mestu ubistva

Policijski uviđaj na mestu ubistva | Foto: N.K.

Gabor Lajčak (45) jutros je zaklao nožem svoju suprugu Andreju Lajčak (40) u njihovoj porodičnoj kući.
Porodična tragedija se dogodila se u oko 11.30 časova, u ulici Petra Drapšina u Čoki.
Inače, Gabor je pre godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od 4,5 godine, zbog obljube nad maloletnim licem, odnosno nad njihovom ćerkicom.
Dok je on bio u zatvoru, razočarana žena, što je to uradio njihovoj ćerkici, prodala je sav njihov kapital. Od kada je izašao samo su se svađali, a u subotu, tako je pretukao da je zadobila teške telesne povrede. Međutim, nakon saslušanja u policiji, odlukom tužioca osumnjičeni nije zadržan, već je pušten na slobodu.
Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 10.12.2014 13:10h

    Pazi pretukao zenu,uhapse ga i puste na slobodu..i on nakon par dana ubije zenu. Po meni je policija saucesnik,jer svojim nedelovanjem su mu dozvolili da ubije zenu.nadam se da ce neko da robija zbog ovoga,al debelo da robija..

  • Despotsl Vreme: 10.12.2014 13:23h

    Treba uhapsiti sudiju koji je ovog monstruma osudio za dvostruko krivično delo (incest i silovanje maloletnog lica) na samo 4,5 godina. Pročitao sam u novinama da je 80% (!?) svih kazni u Srbiji izrečeno ispod zakonskog minimuma, Trebalo svakog sudiju koji je to uradio strpati u zatvor da dosluži razliku, pa bi onda znali da sude. Šta vredi da policija rizikuje živote i hapsi kriminalce kad ih sudije puštaju. Tvrdim da će glavna prepreka za ulazak u EU biti sudstvo, čak ne ni Kosovo!

  • bojan Vreme: 10.12.2014 14:36h

    Da je neki lekar napravio stručnu gresku, istog tenutka bi u novinama izaslo njegovo ime i prezime, ovako u pitanju su sudije koje nikada nizasta nisu krive....

  • Meho Vreme: 10.12.2014 15:14h

    "...gde je bio na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od 4,5 godine, zbog obljube nad maloletnim licem, odnosno nad njihovom ćerkicom." BOZE DRAGI, ZAR TAJ SUDIJA NIJE SVJESTAN STA JE OVAJ COVJEK URADIO, SILOVAO SVOJE DIJETE, CERKICU. DA JE SILOVAO SUDIJINU CERKICU, DOBIO BI I VISE OD MAKSIMALNE KAZNE. " a u subotu, tako je pretukao da je zadobila teške telesne povrede.Međutim, nakon saslušanja u policiji, odlukom tužioca osumnjičeni nije zadržan, već je pušten na slobodu." OVDJE JE KRIV TUZIOC, PREBIO SUPRUGU I NANEO JOJ TESKE TJELESNE POVREDE, T E S K E POVREDE, A TUZIOC GA PUSTA DA IDE KUCI, DA B IZAVRSIO POSAO, STO JE I URADIO. PRVO SUDIJA PA TUZIOC, MORAJU BITI SANKCIONISANI A I ODGOVORNI ZA OVO DJELO.

  • nik Vreme: 10.12.2014 15:51h

    Lokalna policija neradi nista Coka pripada pu Kikinda gde vlada veliki kriminal nacelnik okp poseduje skupocenu poslovnu zgradu kod ideje,zamenik nacelnika pu zaposlio snajku i kuma od 50 god u vandredne situacije,sve se radi protiv zakonito,narod Kikinde je razocaran u policiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP