Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN KOD IVANJICE

Zaklao ženu, pa rekao policajcima: Ovo sam joj obećao pre 30 godina!

Autor: B. BOJOVIĆ | 05.09.2014 - 14:00:00h | Komentara: 1

Mišo Drašković (63) uhapšen je zbog sumnje da je u spavaćoj sobi zaklao suprugu Roksandu! Zločin se dogodio u zaseoku Marjanovići, a otkriven je nakon što je komšinica čula krike nesrećne žene i pozvala policiju. Prilikom hapšenja, ubica je hladnokrvno izjavio policajcima: “Ja sam joj ovo obećao pre 30 godina!”

Ivanjica ubistvo /Foto: B. Bojović

Muk u zaseoku Marjanovići: Policija na uviđaju / Foto: B. Bojović

 

Mišo Drašković (63) pijan u kafani najavljivao zločin, pa otišao kući i ženi presudio u spavaćoj sobi

Kako pričaju meštani Marjanovića, Drašković je jutro pre zločina pijan u kafani najavljivao šta će uraditi, ali ga niko nije shvatao ozbiljno. Potom je otišao kod Roksande i ubio je nožem. Posle zločina, pobegao je kroz šumu pre nego je policija stigla, ali ga je patrola ubrzo pronašla kod fabrike “Proleter”, gde su nesrećna žena i njena ćerka radile.

Roksanda i Mišo dvadesetak godina nisu živeli zajedno. On je poreklom iz Obrenovca, gde se vratio još kada su dobili tri ćerke. Prodao je kuću u Marjanovićima i otišao, a Roksanda je sama odgajala decu. Polako se kućila, dobila i unuke, a on se pojavljivao povremeno i svaki put je maltretirao.
Komšije kažu da je sve trpela zbog dece, ne želeći da imaju traume. Vratio se u Marjanoviće nakon poplava, posle 20 godina, a ona mu je još dala i kućicu koju je sama podigla pored svoje, da živi u njoj.

Ivanjica ubistvo /Foto: B. Bojović

- To je bila žena za primer, a on je, bednik, došao posle 20 godina. Svaki dan je bio pijan i non-stop joj je pretio. Zbog njega se zaključavala, a juče je i policiju zvala.

Jutros je pijan u kafani počeo da više: “Ma kakva policija, ja ću ovo da rešim! Niko nije obraćao pažnju na njegove reči. Ne mogu sebi da oprostim što nisam regovao. Ko bi pomislio da može takva zver da bude - priča za “Alo!” jedan od Roksandinih rođaka.

Komšije dodaju da je Mišo stalno pravio probleme, razvaljivao vrata njen kuće kad bi se zaključala i upadao unutra preteći joj i maltretirajući je.
 
- Namučila se kao niko. Juče je čekićem razvalio njena vrata, pa je i policija dolazila - potvrđuje komšija, a Roksandin unuk dodaje da ju je upravo “dobro srce koštalo života”.

- Koja je mučenica ona bila, ali njeno dobro srce je koštalo života. Prihvatila ga je posle svega, dala mu krov nad glavom... Ako ima zakona, ako ima pravde, dajte mu vode na kašičicu, a ni to nije zaslužio - očajan je on.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 06.09.2014 22:49h

    Pa da li je ovo moguce??? Da neko nekog maltretira i svi gledaju i ne reaguju?...Sta je sa ovim ljudima? Ko je ovde lud pitam se?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP