Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BANJA TOPILO

Zakopao babu u voćnjaku, pa podizao penziju!

Autor: B. Janačković | 11.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Stana Milkić (82) iz Niša, čiji je leš otkriven u improvizovanom grobu u Banji Topilo 16. septembra, nije ubijena, već je umrla prirodnom smrću, a njeno telo na tom mestu, kako se sumnja, zakopao je unuk B. M. strahujući da će ga porodica okriviti da se nije valjano starao o njoj.

U policiji je zvanično potvrđeno da je protiv Nišlije B. M. podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivična dela kršenja porodičnih obaveza i prevare.

Starica se vodila kao nestala osoba od 17. januara, a njen nestak prijavio je upravo B. M., koji je u medijima objavio i njenu fotografiju.

- Unuk je ispričao da je starica bila mrtva već dva dana kada je došao kod nje kući u ulicu Koste Abraševića i otkrio telo. Strahovao je da će mu rođaci zameriti da se nije brinuo o njoj valjano, pa je zbog toga odlučio da je zakopa u Banji Topilo i oglasi njen nestanak.
Banju je poznavao jer u njoj živi rodbina njegove bliske rođake, pa je znao i za napušteni voćnjak. Otišao je, iskopao raku i nakon toga se vratio u Niš po telo starice, koje je položio u improvizovani grob - kaže za naš list izvor blizak istrazi.
Raka je, međutim, bila plitka, pa je posle nekoliko meseci počeo da se oseća miris truleži koji je privukao pse lutalice. Životinje su otkopale i izgrizle deo tela, ali su ostali da vire delovi veštačkog kuka, preko kojeg je telo pronađeno i starica identifikovana.

- Nakon navodnog „nestanka“ starice, B. M. je nastavio je još neko vreme da podiže njenu penziju, zbog čega se sumnjiči i za krivično delo prevare - dodaje naš sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP