Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVA ŽURKA

Zalutali metak ubio devojku

Autor: J.PAUNOVIĆ - B.JELOVAC | 14.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Tamara Radulović (29) ubijena je u pucnjavi do koje je preksinoć oko 22 došlo na privatnoj žurki koju je njen brat od tetke Nikola Jovšić (30) organizovao u klubu “Just Vanilla” na Adi Ciganliji, u Beogradu povodom rođenja deteta.

Ubica je nasumice pucao i pogodio u  stomak rođaku Nikole Jovšića (30), koji je slavio rođenje deteta

Ubica je nasumice pucao i pogodio u stomak rođaku Nikole Jovšića (30), koji je slavio rođenje deteta | Foto: Nebojša Marković

Policija je ispitala nekoliko svedoka kao i samog organizatora, ali svi su odbili da sarađuju sa inspektorima govoreći da ništa nisu videli i da ne znaju ko je pucao. Jovšiću, koji je od ranije poznat policiji, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Očevici zanemeli pred policijom

Očevici zanemeli pred policijom

Robijao zbog pljačke


Organizator proslave povodom rođenja deteta Nikola Jovšić od ranije je poznat policiji po razbojništvu koje je izvršio 2005. godine u Pančevu. On je zajedno sa Aleksandarom Joksićem (32) i Bojanom Rašićem (30) opljačkao Kontinental banku u Karađorđevoj 2–4 u Pančevu. Joksić i Jovšić su maskirani ušli u banku i uz pretnju pištoljima službenicu prisilili da im preda novac. Kada su napuštali banku, u plastičnoj kesi se nalazilo 170.580 dinara. Zatim su seli u „audi 80”, u kojem ih je čekao Rašić i otišli u pravcu Beograda. Nekoliko meseci kasnije Okružni sud u Pančevu osudio je trojicu razbojnika na zatvorske kazne. Joksić je osuđen na pet godina i 10 meseci, Jovšiću je osuđen na pet godina i šest meseci, dok je Rašić osuđen na pet godina zatvora.

- Nastradala devojka sedela je u separeu koji je bio izdignut u odnosu na sve ostale. Jedan od hitaca završio je u njenom stomaku. Niko od ispitanih konobara, gostiju kao ni sam Jovšić ne znaju ko je pucao. Još je nepoznato iz kog razloga kriju identitet napadača iako su oni bili pozvani na proslavu. Ovaj lokal ne poseduje video nadzor - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako “Alo!” saznaje, dvojica napadača koji nisu bili gosti privatne proslave došla su u klub u nedelju oko 22, pozdravili se sa Nikolom i otišli za sto koji je bio nedaleko od izlaznih vrata. Nakon sat vremena došlo je do svađe sa drugom dvojicom momaka. Žučna rasprava ubrzo je prerasla u tuču.
U opštem metežu jedan od napadača zadobio je posekotinu po glavi. On je zatim u polusvesvesnom stanju iz džepa izvadio pištolj i počeo nasumično da puca. Ispalio je tri hica, a jedan od metaka pogodio je nesrećnu Tamaru, koja je bila sa prijateljima u separeu. Učesnici obračuna su se potom razbežali, a devojka pogođena u stomak se onesvestila. Prvi u pomoć joj je pritekao brat, koji je zaustavio automobil i vozača zamolio da ih odveze u Urgentni centar. Nesrećna devojka je ubrzo i podlega povredi.

Policija traga za  vinovnikom ubistva

Policija traga za vinovnikom ubistva


I juče su inspektori beogradske Kriminalističke policije bili na splavu gde se dogodilo ubistvo. Pokušavali su da nađu jedan jedini dokaz koji bi doveo do napadača. Ponovo su ispitani očevici i zaposleni u ovom lokalu.
Porodica nastradale devojke juče nije bila raspložena za razgovor sa novinarima. Rekli su da ne žele da govore o tragediji jer im je teško.
Poslednji komentari
  • Zlaja Vreme: 14.05.2013 07:27h

    A da nije opet policajac slučajno ubio?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP