Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U VRANJU

Zapalio ga, pa slikao dok gori

Autor: Radomir Irić | 02.07.2015 - 08:13:00h | Komentara: 0

Boban Jović (22) iz sela Surdula kod Vranja posle kraće svađe polio je benzinom i zapalio Dragana Stojanovića (43) iz sela Viševce, a zatim uzeo mobilni telefon i fotografisao čoveka koji je bio u plamenu?!

Kovačnica ispred  koje se odvijala  drama

Kovačnica ispred koje se odvijala drama

Kako saznajemo, incident se dogodio 26. juna u večernjim časovima ispred kancelarije Mesne zajednice Barelić. Šokirani očevici su ispričali da je Jović došao motorom ispred sesoke kafane u Bareliću i parkirao svoj dvotočkaš gotovo na sam ulaz lokala.


Sanirane opekotine

Vranjansko tužilaštvo tereti Boban Jović za pokušaj ubistva, a sudija za prethodni postupak Nada Čović odredila mu je pritvor do 30 dana. Kako se saznaje u Zdravstvenom centru u Vranju, povređeni Stojanović nije životno ugrožen.
- Primljen je sa opekotinama po čitavom telu. Iako su sve rane otvorene, uspeli smo da ih saniramo. Pacijentovo stanje je sada stabilno i on je van životne opasnosti - istakli su na hirurškom odeljenju vranjanske bolnice.

- To je naljutilo vlasnika kafane, koji je rekao Joviću da pomeri motor sa ulaza. Umesto da to učini, Boban je skočio i počeo da juri vlasnika lokala kako bi se sa njim fizički obračunao. U tom trenutku je naišao Dragan Stojanović, koji je pokušao da smiri razjarenog Jovića - kažu očevici.

Prema rečima Slobodana Đorđevića, vlasnika kovačnice u Bareliću, Boban se okrenuo ka motoru i uzeo flašu sa benzinom i rekao Stojanoviću da će da ga zapali.

- Jurnuo je ka njemu, a Stojanović je počeo da beži kako bi spasao živu glavu. Utrčao je u moju kovačnicu, a odmah za njim ušao je i Boban i isprskao ga benzinom, a onda i zapalio upaljačem.
Dok je zapaljeni čovek dozivao pomoć, Jović je bezdušno izvadio mobilni telefon i fotografisao Stojanovića u plamenu. Hteo sam da uzmem svoj telefon i pozovem policiju i Hitnu pomoć, ali mi je Boban zapretio da će i mene upaliti. Uzeo sam šipku i isterao ga napolje iz moje kovačnice - rekao je Đorđević.

Stradao ni kriv ni dužan: Stojanović

Stradao ni kriv ni dužan: Stojanović


Nenad Stojanović (43), brat od strica povređenog Dragana, kaže da nikakav konflikt njegov brat sa Bobanom nikada nije imao.
- Dragan se našao na pogrešnom mestu u trenutku ludila ovog mladića. Doktor kaže da je malo falilo da ostane slep. Ima otvorene rane, ali je zbrinut na hirurgiji i redovno dobija terapiju. Poprilično je nervozan, jer je u selu ostavio staru majku i brata da sami brinu o domaćinstvu. Važno je samo da sve prođe bez posledica - kaže Nenad.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP