Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BAČKA TOPOLA

Zapaljen BMW ćerke svedoka protiv Šarića!

Autor: J. PAUNOVIĆ - N. N. TRAVICA | 22.04.2013 - 07:15:00h | Komentara: 3

Automobil BMW koji je u vlasništvu Marije Jerković Vekić (26), ćerke Mila Jerkovića ključnog svedoka protiv crnogorskog narko-bosa Darka Šarića, izgoreo je juče, tri sata nakon ponoći, na parkingu u Dunavskoj ulici u Bačkoj Topoli, saznaje “Alo!”. Na svu sreću povređenih nije bilo, a načinjena je veća materijalna šteta.

Jerković sa ćerkom Marijom, zetom Nenadom i suprugom

Jerković sa ćerkom Marijom, zetom Nenadom i suprugom

Prema prvim detaljima policijske istrage, sumnja se da je vozilo zapaljeno kao opomena njenom suprugu Nenadu, koji je vlasnik jednog splava na Zobnatičkom jezeru kod Bačke Topole.


- Taj objekat je zapaljen 2009. godine i sumnjalo se da je požar podmetnut. Naime, na splavu nije bilo mesec dana struje, a i čuvar je policiji rekao da je video dvojicu mladića kako se motaju oko njega. Do dan danas nije utvrđen motiv, ali ni ko je odgovoran. Tokom istrage utvrdiće se da li je i paljenje automobila opomena Nenadu Vekiću zbog privatnih poslova kojima se bavi - objašnjava naš izvor u policiji.

Mile Jerković

Mile Jerković

Bivši fudbaler Palića Nenad Vekić i njegova izabranica Marija Jerković venčali su se pre četri godine u Bačkoj Topli i imaju dvoje dece. Marija je u medijima poznata kao ćerka biznismena Mileta Jerkovića, glavnog svedoka protiv Darka Šarića.


Naime, u procesu koji se vodi pred posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu protiv organizovane grupe crnogorskog narko-bosa, a zbog pranja novca zarađenog na švercu narkotika, ključnu ulogu ima Mile Jerković iz Zrenjanina, ali ne i status svedoka saradnika. Jerković je detaljno opisao na koji su način pokupovane brojne srpske firme, a prljave pare od narko-poslova stavljene u legalne tokove.

Pljevaljski narko-bos: Darko Šarić

Pljevaljski narko-bos: Darko Šarić

Procenjeno je da mu je zbog svedočenja ugrožena bezbednost, pa ga jake policijske snage celodnevno čuvaju. Dok se šeta po Novom Sadu, naoružani policajci ga prate u koloni ili stoje ispred njegovih stanova i kuća. Čak je, prateći ga, jedan od policajaca iz patrole doživeo saobraćajnu nesreću.


Mile je otac desetoro dece, milioner, a od škole ima – osnovnu. Šarićev klan počeo je da se raspada istovremenim hapšenjima u Beogradu i Urugvaju 15. oktobra 2009. kada je tamošnja policija u luci Santa Marija zaplenila gotovo dve tone kokaina.

Na profilu slika iz automobila


Zanimljivo je da je Marija Jerković Vekić (26) na svoj “fejsbuk” profil postavila sliku iz svog BMW dan uoči njegovog paljenja. Kako “Alo!” saznaje, ona je saslušana u policiji zbog incidenta koji se dogodio. Navodno, nije znala ko je to uradio niti joj je do sada prećeno.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 22.04.2013 14:28h

    a odakle joj bmw? to je verovatno od plate.

  • max Vreme: 22.04.2013 17:20h

    Kako odakle?Pa kupio joj bivsi fudbaler Palica.LOL

  • gogi Vreme: 23.04.2013 16:59h

    To bre oni namestili... osigurali ga lepo i sada ce da dobiju za njega 10k eur min. pre ovo ga su kupili novi VW golf 6.... skupo je odrzavati a propao skroz, zbog ne servisiranja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP