Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLUČAJNOST ILI PRAKSA?

Zapaljeno vozilo profesora prava!

Autor: A.O. | 28.02.2015 - 13:36:00h | Komentara: 0

Novosadska policija i dalje traga za osobom koja je zapalila automil profesoru prava Miloradu Bejatoviću iz Novog Sada. Požar koji je najverovatnije podmetnut, izbio je u ulici Đorđa Rajkovića u naselju Podbara u tom gradu.

Milorad Bejatović Foto: Alo!

Bejatović  u vozilu pre paljenja | Foto: Alo!

Prema tvrdnjama iz novosadske Policijske uprave požar je izbio na vozilu „opel antara“, a manja oštećenja pretrpelo je još jedno putničko vozilo, parkirano pored „opela“.


-Požar su ugasili pripadnici Uprave za vanredne situacije i zajedno sa policijom obavili uviđaj lica mesta. U toku je utvrđivanje uzroka požara i rasvetljavanje svih okolnosti ovog događaja koji je nadležni tužilac kvalifikovao kao krivično delo izazivanje opšte opasnosti.-navode u policiji.
Vozilo je nakon uviđaja, koji je izvršen na licu mesta preneto u novosadsku policiju, gde je nastavljeno sa daljim istražnim radnjama.

Inače profesor Bejatović javnosti je poznat po tome što je pre četiri godine „presavio tabak“ protiv novosadskog JKP Parking servisa tražeći da mu to preduzeće za pretrpljenji duševni bol isplati 1,5 miliona dinara jer mu je pauk predhodno odneo automobil, upravo taj koji je 25.februara izgoreo. Najsvežiji istupi u javnosti Bejatovića su aktivna učešća u seriji tribina tokom 2014. godine u organizaciji Srpske napredne stranke i to na temu „Borba protiv korupcije“.

Milorad Bejatović Foto: Alo!

Milorad Bejatović | Foto: Alo!

Inače ovo nije prvi put da se u Novom Sadu pale vozila koja voze fakultetski profesori.Polovinom prošle godine na parkingu u ulici Veljka Petrovića bb, u Novom Sadu, iz tada neutvrđenih razloga došlo je do požara na službenom automobilu "folksvagen pasat" vlasništvo Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu. Vozilo, koje je u potpunosti izgorelo koristili su supružnici Tomić - direktorka Dragica i profesor Radovan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP