Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOBAR "ULOV" SPRSKE POLICIJE

Zaplenjeno 23,5 kilograma marihuane

Autor: M. D. | 11.12.2014 - 12:47:00h | Komentara: 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u dve odvojene akcije zaplenili 23,5 kilograma biljne materije nalik na marihuanu.

Marihuana

Marihuana | Foto: MUP Srbije

Operativnim radom zrenjaninske kriminalističke policije, juče u popodnevnim satima, pronađeno je oko 15 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, upakovane u 30 najlonskih kesa.
Droga je pronađena u stanu i prostorijama koje koristi G. J. (1977) iz Zrenjanina, za koga se sumnja da je tokom ove godine neovlašćeno proizvodio i prodavao marihuanu.

Marihuana

Marihuana | Foto: MUP Srbije

Još jedan lanac trgovine narkoticima presekla je kraljevačka policija, oduzevši 8,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, juče oko 17 časova.
Policijski službenici su drogu pronašli na Zajedničkoj tački prelaza "Rudnica - Jarinje" u mestu Mure kod Raške, prilikom kontrole autobusa novopazarske registracije, u prtljažnom delu, u putnoj torbi u vlasništvu putnika S. V. (1967) iz Kosovske Mitrovice.
U isto vreme na državnom putu Raška – Novi Pazar, policijski službenici su zaustavili putničko motorno vozilo marke "golf", užičke registracije, kojim je upravljao V .M. (1988) iz Užica, za koga se sumnja da je kupio marihuanu od osumnjičenog S. V.

Marihuana

Marihuana | Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni S. V. i V. M. su uhapšeni i uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu odredio im je pritvor u trajanju do 30 dana.
Za isto krivično delo sumnjiči se i G.J, kome je policija, po odobrenju višegjavnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati, po čijem isteku će biti priveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP