Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! U PORODICI IGORA MITIĆA (31), „PUMPADŽIJE“ KOJI JE UBIJEN NA RADNOM MESTU

„Zar da glavu izgubi zbog 200 dinara!“

Autor: B. Nenković | 30.01.2015 - 14:00:00h | Komentara: 1

Igor Mitić (31) iz Aranđelovca ubijen je u sredu uveče na svom radnom mestu zbog nesporazuma sa mušterijom i komšijom kojem nije mogao da natoči natoči plin za manje od 500 dinara.

Ubijeni: Igor Mitić

Ubijeni: Igor Mitić

Na njega je, kako se sumnja, na benzinskoj pumpi „DMB Petrol“, u selu Bukovik kod Aranđelovca, pucao iz pištolja Danko M. (43) iz tog mesta. Igor je, igrom sudbine, izdahnuo u automobilu pred očima sina ubice, koji je sve vreme pokušavao da ga spase i preveze do bolnice.


Danko je navodno tražio da mu Igor natoči plin za 300 dinara. Nesrećni radnik mu je objašnjavao da po pravilima pumpe ne može da toči gas za iznos manji od 500 dinara. Niko sa sigurnošću juče nije mogao da kaže šta je Danka toliko razbesnelo da je potegao oružje.

U šoku: Otac  Dragan

U šoku: Otac Dragan | Foto: Biljana Nenković


- Otišao je kući, ali se odmah vratio kolima i počeo da viče i vitla pištoljem. Igor se povlačio sve vreme, ne želeći da se raspravlja. Ušao je u zgradu pumpe, ovaj ga je sustigao kod pulta i pucao mu u grudi - svedoči očevidac tragedije iz kafića koji se nalazi u neposrednoj blizini pumpe.

U porodici Mitić u Aranđelovcu kažu da ih je policija probudila oko ponoći i saopštila da je Igor ubijen.

- Znao sam da ništa dobro nije čim sam ih video u nedoba na vratima. Ali da ga neko ubije, nije mi bilo ni na kraj pameti... I to zbog 200 dinara glavu da izgubi... - priča Igorov otac Dragan.

Igor je bio oženjen Valentinom, koja je sada ostala sama sa njihovo dvoje maloletne dece, sinovima od osam godina i 17 meseci.

Osumnjičeni Danko M. je bio, kako saznajemo, na ratištima i to dva puta, u Hrvatskoj i na Kosovu. Za pištolj iz kojeg je pucao nije imao dozvolu, a očevici tvrde da je te večeri bio pijan. Njemu je posle saslušanja određen pritvor od 30 dana.

Preminuo na rukama ubičinog sina
 

Sve vreme drame koja se dogodila preksinoć oko 20, situaciju je pokušavao da smiri Dankov 20-godišnji sin. On je čak i zvao telefonom da upozori Igora da je otac automobilom od kuće ljut krenuo ponovo kod njega. Uplašen, ubičin sin, predosećajući tragediju, peške je dotrčao do pumpe.
- Dankov sin je ranjenog Igora stavio u očeva kola i povezao ga do bolnice. Međutim, na pola puta Igor je umro pred njegovim očima - kaže jedan od očevidaca.

Poslednji komentari
  • ljubisa Vreme: 30.01.2015 16:53h

    Pezioner Nemack Nerazumem za 300 dinara da covek izgubi glavu pa vi srbi niste normalni narod

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP