Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TAKSISTA U POLICIJI:

Zar da pustim da me ubiju zbog 800 dinara?! Samo sam želeo da se spasem...

Autor: Kurir | 02.09.2014 - 00:06:00h | Komentara: 1

Zar da mi se sve ovo dogodi zbog 800 dinara?! Da su mi samo rekli da nemaju para, oprostio bih im i otišao. Samo sam želeo da spasem svoj život. Nisam hteo da pucam u tog mladića, ispalio sam jedan hitac u zemlju da ih uplašim, a drugi ga je slučajno pogodio kad su oružje pokušali da mi otmu iz ruku!

Taksi

Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, u suzama juče ponavljao taksista Dragan S. (57), zaposlen u „Naksis taksiju“, koji je u noći između subote i nedelje, oko tri sata posle ponoći, u Ulici kneginje Ljubice ubio Željka Sarića (37).
Kako navodi izvor Kurira, Draganu S. određeno je zadržavanje, ali je zbog teških povreda glave zadržan na odeljenju neurohirurgije Urgentnog centra.Napad i pucnjava u kojoj je poginuo Željko Sarić dogodili su se nakon što je taksista dovezao jednu devojku s Novog Beograda do kafića u Ulici kneginje Ljubice. Kako nije imala da plati 800 dinara, koliko je koštala vožnja, zamolila je taksistu da je sačeka dok ode u kafić po novac.
- Ušla je u lokal i nekoliko minuta kasnije iz njega su istrčali Željko Sarić i još jedan mladić. Počeli su da viču i udaraju taksistu u glavu. Momcima se verovatno nije svidela cena vožnje ili nešto što im je devojka rekla. U svakom slučaju, izvukli su taksistu iz automobila i počeli da ga tuku i bacaju na haubu - kaže jedan od komšija.
Prema rečima očevidaca, napadači su taksistu zverski tukli.
- Mislim da ga je jedan od momaka udario glavom u glavu i da su ga stezali za vrat i gurali na kola. Sve je trajalo izvesno vreme, a onda je taksista uspeo da se otrgne od njih i iz kola uzme pištolj. Tada se začuo pucanj - priča komšija.
On dodaje da se posle toga čula vriska i da je neko počeo da viče: „Ubio si čoveka!“
- Mladića je jedan metak pogodio u grudi. Pao je, a krv mu se razlila po majici. Video sam i veoma mršavu devojku, bila je vrlo uznemirena. Klečala je pored ubijenog momka, plakala i vikala: „Zašto si mi ubio druga?!“ Pretpostavljam da je to devojka koja nije imala para za taksi - kaže izvor.
Željko Sarić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a Dragana S. policija je prvo odvela u policijsku stanicu, a potom u Urgentni centar.
Ispred kafića u kojem je Sarić sedeo pre ubistva juče su se okupili njegovi prijatelji, ali nisu bili raspoloženi za razgovor.
- Nemojte ništa da nas pitate. Strašno je ovo što se desilo i ne možemo da dajemo nikakve izjave - rekao je jedan Željkov poznanik.
Inače, taksista Dragan S. pucao je iz svog pištolja, koji je legalno posedovao, a ubijeni Sarić odranije je poznat policiji i bio je osuđivan zbog nasilničkog ponašanja.
Kako se saznaje, juče su izjave u policiji dali devojka koja nije imala novca za taksi i Sarićev drug koji je s njim tukao Dragana S.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 02.09.2014 06:14h

    Било је или или!Тукли су га и човек се осетио угроженим поготову што је убијени већ био ,,познат полицији,,!Зар смо толико пута читали да је убијен таксиста па ука бука три дана и после никоме ништа?Е,па бато,ни таксисти неће да буду глинени голубови.УВЕСТИ ПРАВИЛО ДА КАДА УЂЕШ У ТАКСИ УНАПРЕД ПОКАЖЕШ НОВАЦ И КРАЈ ПРИЧЕ!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP