Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODICA I PRIJATELJI STRADALOG MLADIĆA NA „EGZITU“ U ŠOKU

,,Zašto je Nikola morao da strada?”

Autor: M. Mirić - Ž. Bogosavljević | 12.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Nikola Stanišić (21) iz Rume, koji je preksinoć poginuo na Petrovaradinskoj tvrđavi posle posete muzičkom festivalu “Egzit”, pao je sa zida visine 20 metara koji se nalazi sa nepristupačne strane za penjanje, nedaleko od od VIP parkinga.

Stradao po izlasku sa festivala

Stradao po izlasku sa festivala | Foto: Dušan Milenković

Prema nezvaničnim informacijama koje je “Alo!” dobio iz policije, mladić je zadobio višestruke prelome i on je poginuo na licu mesta.

U Hitnoj pomoći su naveli da je ekipa intervenisala po pozivu policije kod restorana “Balkan ekspres”, ali da su samo mogli da konstatuju smrt.

Policija, kako saznajemo, takođe proverava sa kime je mladić bio tokom večeri i traga za svedocima kako bi se razjasnilo kako se dogodilo da mladić padne sa bedema.
Povodom ovog događaja oglasio se i „Egzit“, koji je saopštio da duboko saosećaju sa porodicom nastradalog mladića. Organizatori su naveli i da se nesrećni slučaj desio van prostora festivala, nakon što je mladić napustio festival.

- Sudeći po očitavanju vremena ulaska, on se veoma kratko zadržao na „Egzitu“ i, nakon što je izašao, uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu. U pitanju je osvetljen prostor na kojem se nalazi trajna ograda postavljena pre više godina od strane gradskih službi koje upravljaju Tvrđavom, a na kraju kojeg se nalazi bedem visok oko 20 metara. U toku je uviđaj policije i još uvek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja, koji se desio na putu pored „Egzit“ festivala - naveli su organizatori festivala.

Nikola Stanišić (21)

Nikola Stanišić (21) | Foto: Milica Mirić

 
Nikola je bio student druge godine prava u Novom Sadu, gde je i živeo tokom studija. Nesreća koja mu se desila zavila je u crno i duboko potresla kako njegovu porodicu, koja živi u ulici Veljka Dugoševića 139 u Rumi, tako i svu rodbinu i prijatelje.

- Još ne verujem da se ovo desilo, sve je tako strašno. Pitam se sve vreme samo zašto on, bio je jedan od najboljih osoba koje sam poznavao. Vedar, prijatan, pravi drug, kad god je nešto bilo potrebno, uvek sam na njega mogao da se oslonim. Nikolini roditelji i sestra su divni ljudi. Svi smo u šoku - rekao je Marko P., jedan od Nikolinih prijatelja.

Nikolin otac Željko se bavi servisiranjem računara, a majka Branislava radi kao šef računovodstva u Poreskoj upravi u Rumi. Za nju sve kolege imaju samo reči hvale, kažu da je vredan radnik.
 - Ne znamo kako se će izboriti sa tragedijom - kažu prijatelji Nikoline majke.
Nikolina starija sestra Sanja je student farmacije i bila je veoma vezana za svog mlađeg brata.

Telo je nakon uviđaja poslato u Zavod za sudsku medicinu, a rezultati toksikoloških analiza se očekuju narednih dana. Nikola će biti sahranjen u ponedeljak, 13. jula, na Gradskom groblju u Rumi. Sahrana je zakazana za 13 časova.
 
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 12.07.2015 11:54h

    EXIT je naziv katoličke satanske organizacije iz Australije koja po svetu propagira pravo na samoubistvo. EXIT finansiraju i globalno promovišu po svetu bolesni pedofili iz Vatikana preko CNN, BBC, SKY, REUTERSA itd..,. EXIT je jedan od projekat Vatikana koji ima za cilj svođenje stanovništva na 500 mil. Na EXIT-u MUP Srbije valja drogu za katoličke jezuite iz Vatikana. Lovu u kešu iznosi UDBA (Čitaj: BIA; VOA i VBA). Zna se da Vatikan valja 97% droge po svetu. Sa lovom od droge Vatikan finasira ratove radi otimanja resursa.

  • dejan Vreme: 12.07.2015 14:18h

    EXSIT jaka firma u ns moj sin se prijavio da radi desetak dana da podizu i odnose binu kasnije,,,,,,,,,rekose im rad od8 do20sati uvece,dnevnica 850dinara pare se dobijaju u novembru, pazite u tih 850dinara je sve i dnevnica zdravstveno penzijsko porezi i rucak,,,,,e moja srbijo zato je ovo kod nas jos malo staracki dom od srbije sramota

  • Deep Purple Vreme: 12.07.2015 14:23h

    Zorane idi leci, krajnje je vreme

  • Peed Elprup Vreme: 12.07.2015 22:11h

    Deep Purple dodji da te ja izlecim :)

  • Boža prorok Vreme: 12.07.2015 23:00h

    Da se ne lažemo tuse droga troši više nego hleba .Nijedna normalna psihofizički zdrava osoba, nema emociju da ceo noć cupka i vrti glavom,tu treba ispomoć organizmu.Da bi bacili prašinu narodu kao vrše pretres .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP