Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

Zašto se obesila devojčica u Zlotu?

Autor: Večernje novosti | 04.02.2015 - 11:59:00h | Komentara: 1

Učenica četvrtog razreda osnovne škole "Petar Radovanović" u borskom selu Zlot, N.G. (11), pronađena je obešena o gredu u svojoj sobi. Sve se desilo u porodičnoj kući udaljenoj nekoliko kilometara od Zlota.

Omča

Omča | Foto: Profimedia

Po dosadašnjim saznanjima, N.G. je bila u kući sa majkom, babom i dedom. Rekla je majci da ide u svoju sobu da nalakira nokte. Međutim kako se dugo nije pojavljivala, ukućani su ušli u njenu sobu  i pronašli telo svoje mezimice obešeno o gredu na plafonu - kaže izvor blizak istrazi a prenose Večernje novosti.

Po nepotvrđenim informacijama, devojčica je, iz još neutvrđenih razloga, uzela konopac kojim se vezuju bale sa senom. Napravila je omču, prebacila je preko grede i presudila sebi.

-Majka je pokušala da pomogne svojoj ćerki jedinici, ali u tome nije uspela. Deda i baba su pozvali oca i Hitnu pomoć, člije su ekipe ubrzo stigle na lice mesta. Međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Ubrzo je stigla i policija, koja je obezbedila lice mesta. Kuća u kojoj je devojčica nastradala, nalazi se nekoliko kilometara od centra sela. Do nje se izlokanim putem jedva stiže i terenskim vozilom.

-Videla sam oca devojčice kako je kolim, punom brzinom prošao pored moje kuće - u šoku priča jedna komšinica i nastavlja - Tek kasnije smo saznali da je žurio kući jer su mu javili da su njegovu ćerku jedinicu pronašli mrtvu.

Komšije ove porodice su u šoku. Kažu da ništa nije upućivalo na to da će N.G. podići ruku na sebe.

- Bila je odličan đak i uvek je bila vesela. Nikada se nije žalila iako je svakodnevno pešačila do škole nekoliko kilometara. Sa svakim je pričala i uvek je bila vesela. Nikada ne bih pomislio da bi mogla ovo da uradi sebi - kaže jedan od rođaka.

Nezvanično, devojčica za sobom nije ostavila oproštajno Uzroci ove nesvakidašnje tragedije se ispituju, a tužilaštvo je naložilo obdukciju devojčicinog tela.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • EnkooknE Vreme: 04.02.2015 14:36h

    Pa zašto?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP