Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MEŠTANI SELA DLJIN KOD LUČANA U ŠOKU ZBOG ZLOČINA

Zbog poplava ubio ženu i sebe!

Autor: B. BOJOVIĆ | 15.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 7

U naselju Dljin kod Lučana svi su zanemeli od šoka posle jučerašnjeg tragičnog događaja kada su stradali Milojko (49) i Katarina Janković (42). Prema prvim informacijama, supružnici su krenuli do pekare koju su držali u centru Lučana i na stotinak metara od kuće Milojko je u kombiju pucao u Katarinu, a nakon toga i sebi presudio. Dragan Ocokoljić, komšija i prijatelj porodice Janković, pronašao je tela u kombiju.

Bili su imućna porodica: Kuća Jankovića

Bili su imućna porodica: Kuća Jankovića

- Čuo sam pucanj i potrčao prema kombiju koji je bio parkiran baš ispred moje kuće. Šta da vam kažem, strašan prizor. On je bio na mestu suvozača, a ona mu je ležala u krilu. Video sam krv i došlo je tu još ljudi. Odmah smo zvali Hitnu pomoć. Za njega nije bilo pomoći, a Kaća je davala znake života. Brzo su krenuli prema Čačku, ali ona nije izdržala. To je bila porodica za primer. Odlični ljudi, pošteni, vredni i imućni. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo - priča komšija.


Jankovići su živeli u ljubavi i harmoniji, imaju tri maloletne ćerke, a trebalo je da najstarija uskoro proslavi punoletstvo.

Milojko Janković i Katarina Janković

Milojko Janković i Katarina Janković


-Bio je sin jedinac. Svi smo šokirani. U jednom trenutku pojavila se njegova majka, tražila je da ga vidi poslednji put. Takva žalost odavno nas nije zadesila. U najgorim snovima ne bih ovako nešto pomislio. Znao sam ga ceo život, bio je sjajan čovek. Čuo sam taj dan da je bio malo nervozan i depresivan posle ovih poplava što su nas zadesile. Ali svi smo bili, tako da ne znam šta bih rekao - govori Dragan pognute glave sa suzama u očima.

U naselju Dljin, gde su Jankovići živeli čuli smo da je pištolj kojim je Milojko izvršio ubistvo i samoubistvo starije prizvodnje i da njegovi roditelji nemaju pojma odakle mu oružje. Sahrana supružnika Janković je danas u 15 časova na lokalnom groblju.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 15.07.2014 11:54h

    I opet muskarac ubija...

  • olga Vreme: 15.07.2014 12:50h

    Bolesnik.

  • Goran Vreme: 15.07.2014 12:55h

    zbog poplava negdje u tekstu nama objasnjenje sto zbog poplavase to desilo

  • Dex Vreme: 15.07.2014 17:02h

    Gospodjo Ana ne primetih vase komentare kad osvane vest u kojoj je zena ubica. Bolest ne pita za pol, sta mislite da vas ovako sa muske strane svrstamo u isti kos sa zenama koje su ucinile cedomorstvo, videste li u takvim vestima da muskarac komentarise ,,opet zena ubija"???

  • Stojana Vreme: 15.07.2014 18:48h

    Divan, krasan, sve rijeci hvale, niko nema ruzne rijeci a onda ubistvo, ccccccccccccc, balkanci, ti meni aga a ja cu tebi pasa, a sve jad i cemer..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP