Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NASILJE U PORODICI

Zbog razvoda „jugom“ udario suprugu i taštu!

Autor: B. J. | 07.04.2013 - 23:57:00h | Komentara: 1

Nišlija D. S. priveden je za vikend zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, tako što je automobilom udario suprugu Sanju Stojiljković (33), od koje se razvodi, i njenu majku Snežanu Milosavljević.

Žrtva obesnog  muža: Sanja  Stojiljković

Žrtva obesnog muža: Sanja Stojiljković | Foto: Branko Janačković

Incident se desio na Železničkoj stanici u Belotincu 5. aprila oko 15.30, a povređene žene su nakon toga zbrinute u Kliničkom centru u Nišu. Sanja je prenoćila na neurohirurgiji, ali prema prvim nalazima izgleda da nema teške povrede, dok je njena majka zbog preloma butne kosti u šok sobi i čeka na operaciju.


- Živeli smo u braku 12 godina i imamo četiri sina. Otišla sam od njega pre dva meseca i podnela zahtev za razvod braka, kao i krivičnu prijavu za nasilje u porodici. U petak sam sa majkom, tetkom i bratom od tetke sišla iz voza na Železničkoj stanici u Belotincu i krenula za Čapljinac, gde sada živim. On nas je presreo i udario mene i majku pesnicom u glavu. Uspela sam da telefonom pozovom policiju, ali je on potom seo u „jugo“, zaleteo se i udario nas automobilom - priča Sanja, koja je bila leđima okrenuta u momentu kada je auto naleteo na nju.

U policiji je zvanično potvrđeno samo da je osumnjičeni zadržan u prostorijama Policijske uprave do 48 časova, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Hladonkrvno mi je udario sestru


Zoran Stoiljković, Sanjin brat od tetke, koji je bio očevidac događaja, smatra da se radi o „klasičnom pokušaju ubistva“.
- Više je ciljao na Sanju i njenu majku, tako da je promašio mene i moju majku. Kada je na Sanju naleteo kolima, ona je preletela tri metra. Posle toga je mrtav hladan izašao iz kola i udario moju majku pesnicom, a potom je krenuo na mene, ali sam se ja odbranio. Sreća po njega, pa je naišla policija - kaže Stojiljković.

Poslednji komentari
  • Nada Vreme: 08.04.2013 02:22h

    Pratite i trazite da vam jave kada monstruma puste iz zatvora. On se nece smiriti dok nekog ne ubije ili ne napravi cak masakr u porodici. Monstrum u najavi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP